Plugga i höst!

Sugen på att plugga i höst? Du har kanske sökt en utbildning och har en reservplats?
Är du teknikintresserad har vi några väldigt bra alternativ för dig.
Vi har platser kvar på Kvalificerad 3D-printtekniker, Produktionsutveckling och Verktygsteknik.

Utbildningsstart redan nu i höst, och i en framtidsbransch som verkligen behöver just dig!
Här finns alla våra utbildningar.
Hoppas vi ses i slutet på augusti!

Vill du bli en del av en kraftigt växande bransch? Som 3D-printtekniker kommer du att delta i branschens snabba utvecklingsarbete och arbeta med nya experimentella metoder inom både prototyp- och serietillverkning.

Du får kompetens att arbeta med hela 3D-printprocessen och att välja teknik och material ur ett hållbarhetsperspektiv. Du kommer att använda modern teknik och bygga upp kunskap för att förbereda, bereda och utföra 3D-printing samt efterbearbetning. Du får också kunskaper inom affärsmannaskap, produktionsoptimering, 3D-scanning, underhåll och omvärldsbevakning.

Länk till mer information och ansökan på vår hemsida.

Vill du vara med och utveckla framtidens tillverkningsindustri?
Företagen står mitt i en spännande utvecklingsprocess där nya tekniska lösningar, automation, robot och digitalisering är avgörande för att effektivisera produktionen och på ett hållbart sätt öka företagens konkurrenskraft.

Det här är en mycket intressant utbildning för dig som vill vidareutbilda dig och/eller har erfarenhet av att jobba inom branschen, och som vill ha en ny inriktning i din karriär. Det finns ett stort behov av kompetens och du kommer i din kommande yrkesroll att bidra till att förbättra och utveckla produktionsprocesser i små eller större företag.

Under utbildningen får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom effektiv produktion. Fokus ligger på ökad kompetens inom kontinuerligt kvalitetsarbete, LEAN produktion och produktionsutveckling kopplat till faser, flöden och processer, både teoretiskt och praktiskt. Dessutom lär du dig att behärska berednings-, planerings- och kalkyleringsarbete inom produktionsekonomi och modern automatiserad tillverkning. Efter utbildningen kan du självständigt leda och koordinera utvecklingsprocesser inom produktionsteknisk verksamhet.

Länk till mer information och ansökan på vår hemsida.

Tycker du om tekniska utmaningar och brinner för att hitta och utveckla nya lösningar? Som verktygstekniker är du väldigt eftertraktad inom tillverkande industri och har efter utbildningen goda möjligheter att få ett spännande och utvecklande jobb med bra betalt!

Jobbet kräver goda IT-kunskaper, kunskap om material och bearbetning samt kunskaper om miljö, hållbarhet och kvalitetsarbete. Utbildningen ger dig insikter i hur tekniken kan användas för att bidra till ökad produktivitet vid verktygstillverkning och -underhåll. Du lär dig att utforma underlag, ritningar och CNC-program för tillverkning och reparation av verktyg.

Du får insikter i digitaliseringens möjligheter, projektmetodik, produktionsekonomi samt kvalitets- och miljöstyrning. Du lär dig även datorstöd vid konstruktion och programmering i CAD/CAM samt att välja rätt metoder och material vid underhåll, reparationer och tillverkning av verktyg.

Länk till mer information och ansökan på vår hemsida.

Skriv ut sidan