Gummifabriken - en kreativ mötesplats

Välkommen till Gummifabriken i Värnamo!

Campus Värnamo är en del av Värnamo kommuns stora och spännande tillväxtsatsning i Gummifabriken. Med fokus på kunskap och innovation finns vi på platsen för många spännande möten som leder till tillväxt.
Redan idag blir idéer till företag och företags problemställningar blir lösta genom studenters skarpa projekt.

Näringsliv, utbildning och kultur

I Gummifabriken verkar näringsliv, utbildning och kultur med en gemensam agenda för tillväxt. Här bedrivs en väl avvägd mix av såväl offentliga som privata verksamheter med fokus på kunskapsgenererande och innovation.

Aktiv och medveten samproduktion mellan befintliga verksamheter skapar synergier och förutsättningar för helt nya verksamheter. Gummifabrikens verksamheter och
Gummifabriken som plats gör besökare till en aktiv deltagare och medskapare av framtiden.

Ett hus som sjuder av liv

Utbudet i lokalerna är stort och skiftande - en central del är restaurangen, caféet och uteserveringen. Här finns också en matsal särskilt tillägnad studenterna. Biblioteket med sina olika plan har flera spännande temarum och auditoriet med plats för över 400 besökare är scenen för många olika föreställningar. Livescenen möjliggör de mindre framträdandena och i biosalongerna finns filmmyset på nära håll.

Ett urval av aktiviteter

Det är efterlängtat att kunna erbjuda våra studenter en helhet med ett spännande och kreativt campus utöver studierna. Studenterna kan lyssna på musik från livescenen under lunchen, ha temafester i restaurangen eller pausa från studierna med en filmpremiär på bion eller en konsert i auditoriet.

Läs mer om Gummifabriken på deras webbplats.

Boka konferens eller möte i Gummifabriken på webbplatsen för Madame Brasserie & Café.

Skriv ut sidan