Kurser inom programutbildningar

Campus Värnamo erbjuder enstaka kurser inom yrkeshögskoleprogram som kompetensutveckling för dig som är yrkesverksam inom industrin. Här finns mer information och anmälan till aktuella kurser.

Kurser inom Produktionsutveckling

 • sep 01
  Projektmetodik och projektstyrning - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till kursen Projektmetodik och projektstyrning som ger färdigheter i att planera, genomföra, presentera och utvärdera projekt.
  En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/ Jönköping med start den 2 september.
  Anmäl dig idag, dock senast 18 augusti.

Kurser inom Verktygsteknik

 • nov 07
  Foto på en datorskärm med med ett CAD-program som är öppet. En man som är suddig sitter och jobba med CAD-filen. Ritningsläsning och mätteknik, 25 Yhp Nu har du möjligheten att delta i kurs på tom plats för en del av våra Yh-utbildningar som har lediga platser. Det är en fin möjlighet för dig eller dina medarbetare att ta del av kompetens som efterfrågas av branschen.Kursen syftar till att ge kunskaper och färdigheter i ritningsläsning, mätteknik och toleranser för att kunna använda, tolka och bedöma olika typer av ritningsunderlag. Kursen syftar också till att ge kunskaper om relevanta beräkningar med avseende på verktygstillverkning samt färdigheter i manuell mätning av verktygsdelar.
 • dec 12
  Foto på en datorskärm med med ett CAD-program som är öppet. En man som är suddig sitter och jobba med CAD-filen. Maskinkunskap spånskärande bearbetning, 25 Yhp Nu har du möjligheten att delta i kurs på tom plats för en del av våra Yh-utbildningar som har lediga platser. Det är en fin möjlighet för dig eller dina medarbetare att ta del av kompetens som efterfrågas av branschen.Kursen syftar till att ge kunskaper om och färdigheter i att bereda och förbereda spånskärande bearbetning i konventionella och styrda verktygsmaskiner på ett säkert sätt. Kursen syftar även till att ge kunskaper om efterbearbetning, felsökning samt optimering och underhåll för spånskärande bearbetning.