Om webbplatsen

Välkommen till campus.varnamo.se. Målsättningen med vår webbplats är att ge dig en överblick på vilka kurser och utbildningar vi erbjuder, både för dig privat men också för dig inom näringslivet.

Ansvar

Vi som jobbar med den här webbplatsen är webbplatsansvarig och redaktörer på Campus Värnamo. Vår målsättning är att informationen på webbplatsen ska vara rätt, uppdaterad och lätt att förstå. Tyvärr kan det bli fel ibland och vi reserverar oss för felskrivningar och felaktigt innehåll. Du får gärna hjälpa oss att göra sidan bättre genom att meddela om du hittar fel, så rättar vi till det.

Campus Värnamo ansvarar inte för innehållet på de externa webbplatser som vi länkar till.

Upphovsrätt gäller för bilder och texter

Bilder, foton och illustrationer på webbplatsen är skyddade av lagen om upphovsrätt. Det innebär att du inte får kopiera eller använda dem utan Campus Värnamos tillstånd.

Foton

Flertalet foton på webbplatsen är tagna eller beställda av Campus Värnamo, men det kan även finnas fira foton från bildbanker och friköpta foton från bildbyråer.

Personuppgifter

Behandling av personuppgifter sker alltid utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen (GDPR). Läs mer om hur Campus Värnamo hanterar personuppgifter på vår sida om GDPR.

Webbplatsansvarig

Jag som är webbplatsansvarig för Campus Värnamos webbplats heter Henrik Rosenqvist. Vi som jobbar med webben vill hela tiden bli bättre och vi behöver din hjälp. Du är varmt välkommen med frågor eller synpunkter på vad som är bra och vad som behöver förbättras.

Välkommen med dina frågor.

Henrik Rosenqvist

Henrik Rosenqvist
Marknadskommunikatör

Skriv ut sidan