Partnerskap för industrin

Partnerskapet bidrar till industriföretagens kompetensförsörjning genom att kostnadseffektivt, utifrån behov, kartlägga, samordna och genomföra kompetensutveckling och långsiktiga utbildningsinsatser. Samordnas av en gemensamt finansierad kompetenscoach.

Vill du veta mer?

Vill du och ditt företag också ha en egen kompetenscoach och bli medlemmar i partnerskapet? Ta kontakt så berättar vi mer om hur du går vidare eller lämna en intresseanmälan.

Aktuella utbildningar

 • nov 16
  Två kvinnor står och tittar ner i en iPad ute i en industrilokal. Verktygskunskap 3 - kurs inom Verktygsteknik Välkommen till kursen Verktygskunskap 3 som ger kunskaper i efterbearbetning och underhåll av verktyg. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Verktygsteknik som genomförs i Växjö med start den 16 november. Anmäl dig idag, dock senast andra november.
 • mar 05
  Produktionsutveckling 1 - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till Produktionsutveckling 1 som ger kunskaper och förståelse för produktion. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/ Jönköping/ alternativt online p.g.a. coronarestriktioner med start den 5 mars.
  Anmäl dig idag, dock senast 12 februari.
 • apr 13
  Kvalitet och hållbar produktion - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till kursen Kvalitet och hållbar produktion som ger kunskaper i kvalitet- och miljöstyrning. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo, Jönköping och online med start den 13 april. Anmäl dig idag, dock senast 30 mars.
 • jun 09
  Traversutbildning Välkommen till Traversutbildningen, en utbildning för dig som använder eller kommer att använda någon form av lyftanordning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 9 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 2 juni.
 • jun 10
  Truckförarutbildning, truckkort A och B Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som behöver truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 10 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 3 juni.
 • jun 14
  Traversutbildning Välkommen till Traversutbildningen, en utbildning för dig som använder eller kommer att använda någon form av lyftanordning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 14 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 7 juni.
 • jun 15
  Ritningsläsning ISO128 Avancerad Välkommen till Ritningläsning enligt ISO128 på avancerad nivå, en utbildning för dig som vill fördjupa dina kunskaper kring hanteringen av ritningar. Utbildningen genomförs på plats den 15 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 7 juni.
 • jun 15
  Truckförarutbildning, truckkort A och B Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som behöver truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 15 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 8 juni.
 • jun 15
  Värt att veta om plast Välkommen till Värt att veta om plast, en utbildning för dig som vill få bra kännedom om de vanligaste plasterna. Utbildningen genomförs online den 15 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 8 juni.
 • jun 22
  Livscykelanalys för plast Välkommen till kursen Livscykelanalys för plast, en utbildning för dig som behöver grundläggande kunskap om livscykelanalys (LCA) för plast. Utbildningen genomförs online den 22 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 15 juni.
 • jun 23
  Truckförarutbildning, truckkort A och B Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som behöver truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 23 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 16 juni.
 • jun 23
  LEAN-grundutbildning på engelska Välkommen till LEAN grundutbildning på engelska, en utbildning för dig som behöver grundläggande kunskaper om LEAN och dess tillämpningar. Utbildningen genomförs online den 23 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 16 juni.
 • jun 28
  LEAN-grundutbildning Välkommen till LEAN grundutbildning, en utbildning för dig som behöver grundläggande kunskaper om LEAN och dess tillämpningar. Utbildningen genomförs online den 28 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 21 juni.
 • jul 01
  Förbättringsarbete i fokus-fortsättningskurs Välkommen till Förbättringsarbete i fokus, en fortsättningskurs för dig som arbetar som förbättringsledare eller motsvarande. Utbildningen genomförs online den 1 juli och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 24 juni.
 • aug 23
  Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra halvdagar den 23 augusti, 26 augusti, 30 augusti och 2 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 16 augusti.
 • aug 23
  Arbeta effektivt i Excel - fortsättningskurs Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Excel", som är en utbildning för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra halvdagar den 23 augusti, 26 augusti, 30 augusti och 2 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 16 augusti.
 • aug 24
  Ledarskap för första linjens ledare Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs online den 24 augusti, 7 september, 28 september och 19 oktober och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 17 augusti.
 • sep 06
  Modern industriell pneumatik Välkommen till Modern industriell pneumatik, en utbildning för dig som arbeta effektivt med pneumatik i produktionen. Utbildningen genomförs mixat digitalt och på plats under tre utbildningsdagar med start online den sjätte september. Utbildningen är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 27 augusti.
 • sep 08
  PLC grundutbildning Välkommen till PLC grundutbildning, en utbildning för dig som vill arbeta effektivt med PLC-styrning enligt IEC 6 1131 standard. Utbildningen är en 3-dagars utbildning som genomförs online den 8-9 september och sista dagen på plats i Växjö den 15 september. Det är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 27 augusti.
 • sep 09
  Grundläggande förbättringsarbete med produktionsekonomi Välkommen till Grundläggande förbättringsarbete med produktionsekonomi. En utbildning för dig som arbetar eller kommer arbeta med förbättringsarbete. Utbildningen genomförs online den 9 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland.
 • sep 14
  Ledarskap vid organisationsförändring Välkommen till Ledarskap vid organisationsförändring, en föreläsning för dig som är ansvarig ledare vid organisationsförändringar. Utbildningen genomförs i Värnamo den 14 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 7 september.
 • sep 21
  Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra halvdagar den 21 september, 28 september, 5 oktober och 12 oktober och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 14 september.
 • sep 21
  Arbeta effektivt i Excel - fortsättningskurs Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Excel", som är en utbildning för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra halvdagar den 21 september, 28 september, 5 oktober och 12 oktober och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 14 september.
 • sep 23
  Ledarskap för första linjens ledare Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 23 september, 7 oktober, 28 oktober och 11 november och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 16 september.
 • sep 30
  Ledarskap vid organisationsförändring Välkommen till Ledarskap vid organisationsförändring, en föreläsning för dig som är ansvarig ledare vid organisationsförändringar. Utbildningen genomförs i Växjö den 30 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 23 september.
 • okt 07
  Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra förmiddgar den sjunde oktober, 14 oktober, 21 oktober och 28 oktober och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 30 september.
 • okt 07
  Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra eftermiddagar den sjunde oktober, 14 oktober, 21 oktober och 28 oktober och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 30 september.
 • okt 13
  Ledarskap för första linjens ledare Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs i Växjö den 13 oktober, 27 oktober, 10 november och 24 november och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast sjätte oktober.

Kontaktpersoner

Vi tar emot utbildningsbehov och besvarar dina frågor.

George Adanko

George Adanko
Kompetenscoach