Nyheter

 • Bild på en massa text om den digitala noden. Ansökan till Vinnova är inskickad!
  Onsdagen den 17 februari kl 14 var det deadline på Vinnova för vår ansökan om ”den digitala noden”.
 • Kompetensutveckling Småland har startat - Johan blir projektledare
  Campus Värnamo har nu startat upp projektet Kompetensutveckling Småland som är finansierat av Europeiska socialfonden. Vi kan nu med glädje meddela att Johan Palmberg blir projektledare. Nu i förberedelsefasen inleder vi med rekrytering av företag och inventering av deras kompetensutvecklingsbehov.
 • Hemmalabb på sportlovet
  Årets sportlovsaktivitet händer hemma hos dig och du kopplar upp dig via Teams. Du får göra en många olika experiment som vi hjälper dig med. Vi som guidar dig genom flera spännande projekt är Lena, Silke och Oscar från Teknikcenter, Jenny från Biblioteket, Aldijana som är kemilärare på FiGy och ungdomar från FUSION (Astronomisk Ungdoms lokalförening i Värnamo).
 • Digitalt seminarium om Zoom
  Nitus - Nätverket för kommunala lärcentra, och Campus Värnamo bjöd den 28 januari in till öppet seminarium om det digitala konferensverktyget Zoom.
 • Klartecken för tre yrkeshögskoleutbildningar
  Energieffektivisering, hållbarhet, automation, maskininlärning, hälsofrämjande arbete och välfärdsteknik. Det är ämnen i yrkeshögskoleutbildningarna Fastighetsingenjör, Produktionsutveckling respektive Specialistundersköterska. Tre utbildningar som Myndigheten för Yrkeshögskolan idag den 19 januari har beviljat statsbidrag till. Samtliga utbildningar startar till hösten.
 • Mål- och budgetdag
  Tisdag 19 januari körde vi mål- och budgetdag i digital form åt Värnamo kommun.
 • Ledig tjänst - Programansvariglärare
  Välkommen att söka en spännande tjänst som programansvarig för utbildningen 3D-teknik hos Campus Värnamo och Jönköping University!
 • Välkommen till framtidens ledarskap
  Campus Värnamo bjuder in dig till en kostnadsfri webbinarieserie som ger inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte på temat framtidens ledarskap. Webbinarieserien består av tre träffar som handlar om att leda Generation Z, att leda i förändring och att leda på distans.  Anmäl dig idag så ses vi den 28 januari, 11 och 25 februari.
 • Vi brinner för flexibel utbildning!
  Campus Värnamo och Yrkeshögskolan Jönköping deltar i samverkansprojektet PUFF som drivs av Tekniska Högskolan i Jönköping. Projektet ska sprida erfarenheter om att bedriva lyckad, och flexibel, distansbaserad yrkesutbildning.Den 27 januari har du möjlighet att kostnadsfritt vara med på en konferens om flexibel utbildning på distans. Konferensen är också startpunkten för ett långsiktigt samarbete mellan utbildningsanordnare som bedriver yrkesutbildning på distans.
 • Examen!
  Idag var det dags för examen för utbildningarna Verktygsteknik och Produktionsutveckling. Och som vanligt nu för tiden så var det digitalt.