Nyheter

 • Mer kärlek på arbetsplatsen efter pandemin
  Hur och var vill du jobba? Arbetsplatsen efter pandemin föreläste en av Sveriges mest kända föreläsare Göran Adlén om digitalt idag där deltagarna fick med sig filmen för att jobba vidare med på sina arbetsplatser.
  Föreläsningen arrangerades av projektet Kompetensutveckling Småland på Campus Värnamo.
 • Finnvedsbostäders utvecklingsdag
  I onsdags den 13 oktober var Campus Värnamo med och arrangerade det kommunala fastighetsbolaget Finnvedsbostäders utvecklingsdag från Livesalen i Gummifabriken.
 • Årets samverkansföretag
  Vi säger tack för ett gott samarbete och stort grattis till gänget på bsv arkitekter & ingenjörer ab. Fredagen den första oktober offentliggjorde och delade Campus Värnamo ut priset Årets samverkansföretag under Värnamo Näringslivs middag på Scandic Värnamo. Här under kan du läsa motiveringen.
 • Missa inte kvällsföreläsningen med Charlotte Signahl!
  Onsdagen den 29 september föreläser Charlotte Signahl om ”Måste man älska varenda människa?" Föreläsningen vänder sig till kommunens medarbetare och lyfter frågor om värderingar, psykologiska mekanismer bakom rädsla, trygghet och några etikettsknep för att överleva i en föränderlig verklighet.
 • Design för additiv tillverkning
  Branschföreningen SVEAT, svensk additiv tillverkning, erbjuder nu i samarbete med Campus Värnamo två stycken kostnadsfria webbinarier på temat design för additiv tillverkning.
 • Bild på Cesar Bermudez Välkommen Cesar!
  Vi säger välkommen till Cesar som precis börjat på Campus Värnamo och ska jobba som utbildare i 3D CAD Teknik, PDMS, Produktionsberedning och kalkyl.
 • ADSL-kickoff!
  Idag hade vi digital ADSL-kickoff för över 100 studenter med deltagare från näringsliv, ledningsgrupper, alumner, lärare och vi på Campus Värnamo.
  Med ADSL menar vi A nsvarstagande, D rivkraft, S amarbetsförmåga och L ösningsfokus (inte internet via telejacket). ADSL handlar om hur man ska bli attraktiv och anställningsbar för arbetsgivarna.
 • Ny kompetensutveckling för industrin via Den digitala noden
  Campus Värnamo erbjuder nu i samarbete med Högskolan i Gävle nya utbildningar och kurser för dig som arbetar inom industin. Det är utbildningar och kurser som går att kombinera med arbete inom digitalisering, som virtuell driftsättning, samt energieffektivisering och additiv tillverkning men också om inköpsteknik och kvalitetsstyrning. Allt ges på distans enligt konceptet som vi kallar Den digitala noden, vilket bland annat ger dig studiestöd och coachning. Läs mer och lämna in din ansökan längre ner på sidan.
 • Bild på Andreas Boozon Välkommen Andreas!
  Vi säger välkommen till Andreas som precis har börjat på Campus Värnamo och ska jobba som Projektkoordinator och som kursansvarig för praktik och examensarbete för studenterna på utbildningen Webbutveckling .NET.
 • Kompetensutveckling Småland - lyckad start
  Över två hundra deltagare, var av en tredjedel är kvinnor, och nästan ett hundra industriföretag anslutna till Kompetensutveckling Småland. Det har varit en lyckad start för projektet Kompetensutveckling Småland, när vi summerar första halvåret, konstaterar projektledaren Johan Thomélius.