Ny utbildning genom nytt samarbete

Glada över samarbetet är från vänster Karin Omsén och Anneli Gustavsson rektorer från Yrgo samt Niclas Stensson, utvecklingsstrateg vid Campus Värnamo.

Campus Värnamo startar ett nytt samarbete med Yrgo, högre yrkesutbildning Göteborg, som är en del av utbildningsförvaltningen i Göteborgs Stad och har ett av Sveriges bredaste utbud av yrkeshögskoleutbildningar. Nu finns det möjlighet att söka utbildningen Offentlig upphandlare i Värnamo från och med i höst.

Mycket glädjande med ett nytt samarbete som leder till en ny utbildning och tillför efterfrågad komptens inom offentlig upphandling till vår region.

Niclas Stensson, Campus Värnamo

Offentlig upphandlare - ny utbildning

Offentlig upphandlare är en tvåårig yrkeshögskoleutbildning och som leder till jobb som handlar om upphandling och inköp inom offentlig sektor som kommuner, regioner, kommunala bolag och myndigheter.

Som offentlig upphandlare arbetar du med upphandling och inköp i offentlig verksamhet. Du arbetar med projektledning, håller i presentationer och hittar nya affärsmöjligheter både inom organisationen och på leverantörsmarknaden – alltid med stor professionalitet och med hänsyn till etik och moral. Läs mer om utbildningen på vår sida Offentlig upphandlare.

Frågor om samarbetet besvaras av

Niclas Stensson

Niclas Stensson
Utvecklingsstrateg
Kompetensutveckling för näringslivet

Skriv ut sidan