Projektledarnätverk

03 september 2024 - 13 maj 2025 9:00 - 16:00 GGVV-regionen

Välkommen att delta i Campus Värnamos nya nätverk för projektledare. Nätverket som ska vara både lärande och deltagarstyrt, vänder sig till dig som arbetar som projektledare och vill utvecklas tillsammans med andra i samma roll. Nätverket är öppet för företag i både Jönköping och Kronobergs län men observera att träffarna sker hos företag inom GGVV-regionen. Nätverket startar den 3 september på Gummifabriken i Värnamo och efterföljande träffar sker hos deltagande företag i GGVV regionen. Anmälan senast 23 augusti.

Kursmål/Syfte

Nätverket syftar till att utmana och utveckla dina kompetenser som projektledare samt ge dig stöd, erfarenhetsutbyte och inspiration. Innehållet i träffarna planeras noggrant efter deltagarnas behov och leds av en mycket erfaren projektledare. Syftet är att utmana och utveckla dina kompetenser som projektledare.

Målgrupp

Nätverket vänder sig till dig som arbetar som projektledare och vill utvecklas tillsammans med andra med samma roll. Nätverket passar även dig som leder projekt vid sidan av din ordinarie roll. För bäst spridning i nätverket ser vi helst max 3 stycken deltagare per företag.

Datum och plats

Datum och plats

 • Träff 1, 3 september klockan 09.00-16.00 i sal 117 på plan 1 i Gummifabriken, Jönköpingsvägen 15, Värnamo.
 • Träff 2, 28 november klockan 09.00-16.00
 • Träff 3, 27 februari klockan 09.00-16.00
 • Träff 4, 13 maj klockan 09.00-16.00

Anmälan

Anmäl dig idag, dock senast 23 augusti.
Bindande anmälan.

Mer information om utbildningen

Nätverket för projektledare är tänkt att stärka dig i din roll som projektledare. Deltagarnas behov sätter temat för träffarna och det ges mycket utrymme för dialog och diskussion. Syftet är att genom träffarna få tillfällen att dela sina erfarenheter och bjuda på värdefulla tips till övriga deltagare. Exempel på teman för träffarna är

 • Styrning – konsten att driva projekt effektivt
 • Kontrollera projekt – exempelvis rapportering och kvalitetssäkring av projekt
 • Kompetensutveckling
 • Support & utveckling – Stärk ditt projekt med expertis och metodstöd
 • Verktyg och stöd - förstärk ditt projekt med nödvändiga resurser
 • Förvalta processer och metoder – Optimering av genomförande

Målet med nätverket är att ge dig fördjupad kunskap och verktyg inom projektledning. Detta genom kunskap och erfarenheter förmedlad av både nätverksledare och övriga deltagare. Nätverket ska dessutom ge dig en plattform att utveckla dina kontakter inom näringslivet som kan ge dig varaktiga relationer och samarbete.

Vad kan du förvänta dig?

Interaktiva scenarier: Vi använder oss av fiktiva situationer där du som deltagare får möjlighet att analysera och ta ställning till komplexa projektledningsutmaningar, vilket skärper ditt beslutsfattande och problemlösningsförmåga. Personliga utmaningar: Varje träff ger möjlighet att lyfta och diskutera dina egna aktuella utmaningar och få insikter och råd från andra erfarna projektledare.

 • Gruppdiskussioner: Efter varje scenario följer diskussioner där du kan dela med dig av dina tankar och lösningar, och få värdefull feedback från dina kollegor i nätverket.
 • Strukturerade träffar: Varje session är noggrant planerad med ett unikt tema som följer en röd tråd, vilket garanterar en meningsfull progression i din utveckling.
 • Nätverket syftar till att utmana och utveckla dina kompetenser som projektledare samt ge dig stöd, erfarenhetsutbyte och inspiration. Innehållet i träffarna planeras noggrant efter deltagarnas behov och leds av en mycket erfaren projektledare. Syftet är att utmana och utveckla dina kompetenser som projektledare
 • Träffarna leds av en mycket erfaren projektledare med många års erfarenhet av att kompetensutveckla projektledare.

Inga förskunskaper krävs.

Minst 10 upp till max 16 deltagare för att kursen ska kunna genomföras med hög kvalitet.

Peter Elm, Peter & Partner Utbildning

Peter har lång erfarenhet av att driva projekt i olika storlekar. De senaste 15 åren har Peter ägnat sig åt att kompetensutveckla projektledare i Metodik och Ledarskap. Peter är mycket uppskattad för sitt engagemang och sitt sätt att förmedla kunskap.

12 750 kronor per deltagare
10 500 kronor per deltagare från företag som är medlemmar i partnerskapet.

Vi tillämpar No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan våra aktivitetens starttid. Denna avgift är 2000 kronor exklusive moms

Fika och lunch ingår. Alla priser är exklusive moms.

Anmälan till Projektledarnätverk 3/9, 28/11, 27/2 och 13/5

Frågor besvaras av

Hanna Gran

Hanna Gran
Ekonomi- och utbildningsadministratör
Kompetensutveckling Småland

Skriv ut sidan