Kompetensutveckling Småland

Projektet React-EU Kompetensutveckling Småland erbjuder behovsstyrd och avgiftsfri kompetensutveckling till tillverkningsindustrin och dess leverantörer i Jönköpings- och Kronobergs län. Finansieras av Europeiska socialfonden. Längre ner på sidan hittar du aktuella utbildningar.

Aktuella utbildningar

 • dec 05
  Excel grundutbildning- Fullbokad! Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra förmiddagar den 5 december, 7 december, 12 december och 14 december och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 28 november.
 • dec 05
  Excel grundutbildning - Fullbokad! Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra eftermiddagar den 5 december, 7 december, 12 december och 14 december och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 28 november.
 • dec 06
  Truckförarutbildning A+B- Fullbokad! Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som behöver truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 6 december och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 28 november.
 • dec 08
  Truckförarutbildning A+B- Fullbokad! Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som behöver truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 8 december och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 1 december.
 • dec 09
  El-Ritningsläsning Välkommen till El-Ritningläsning, en utbildning för dig som behöver mer kunskap inom elektriska kopplingar och felsöka elproblem. Utbildningen genomförs i Växjö den 9 december och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 2 december.
 • dec 12
  Ledarskap i projekt Välkommen till kursen Ledarskap i projekt för dig som arbetar med projektledning och vill vässa dina kunskaper inom Ledarskap och Kommunikation.Utbildningen genomförs i Värnamo den 12 december och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 5 december.
 • dec 13
  Automation för operatörer- Fullbokad! Välkommen till Automation för operatörer, en 2-dagarsutbildning för dig som behöver arbeta effektivt och säkert i en automatiserad produktion. Utbildningen genomförs i Växjö den 13 december och 14 december och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 6 december.
 • jan 11
  Mätteknik grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Mätteknik, en utbildning för dig som behöver lära dig mer om att mäta utifrån ritningsunderlag. Utbildningen genomförs i Värnamo den 11 januari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 4 januari.
 • jan 11
  Truckförarutbildning A + B Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som använder truck i jobbet och behöver truckkort A- och B. Utbildningen genomförs i Ljungby den 11 januari och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 4 januari.
 • jan 12
  Grundläggande förbättringsarbete med produktionsekonomi Välkommen till Grundläggande förbättringsarbete med produktionsekonomi. En utbildning för dig som arbetar eller kommer arbeta med förbättringsarbete. Utbildningen genomförs i Värnamo den 12 januari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag!
 • jan 12
  Introduktion till CNC Välkommen till en introduktion till CNC, en utbildning för dig som behöver grunderna inom CNC. Utbildningen genomförs i Växjö den 12 januari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland.
  Anmäl dig idag, dock senast 5 januari.
 • jan 16
  Projektledning och ledarskap (3 dagar) Välkommen till en 3-dagarskurs i projektledning och ledarskap! Utbildningen är till för dig som behöver nycklarna till ett lyckat projekt och även praktiska tips och verktyg hur du ska leda ditt projektteam. Utbildningen genomförs i Värnamo den 16-18 januari och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 9 januari.
 • jan 17
  Effektivare ställ med SMED Välkommen till Effektivare ställ med SMED, en grundkurs om metoden SMED för dig som arbetar med omställningsarbete i maskiner. Utbildningen genomförs i Värnamo den 17 januari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland.
 • jan 18
  Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra förmiddagar den 18/1, 25/1, 30/1, 2/2 och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 10 januari.
 • jan 18
  Arbeta effektivt i Excel-fortsättningskurs. Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Excel", som är en utbildning för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra eftermiddagar den 18/1, 25/1, 30/1, 2/2 och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 10 januari.
 • jan 19
  Ledarskap för första linjens ledare- Fullbokad! Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 19 januari och 2 februari och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 10 november.
 • jan 19
  Traversutbildning Välkommen till Treversutbildning, en utbildning för dig som använder ellerkommer att använda någon form av lyftanordning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 19 januari och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 12 januari.
 • jan 19
  Förbättringsarbete i fokus - fullbokad Välkommen till Förbättringsarbete i fokus, en fortsättningskurs för dig som arbetar som förbättringsledare eller motsvarande. Utbildningen genomförs i Värnamo den 19 januari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland.
 • jan 19
  Strategiskt inköp Välkommen till kursen Strategiskt inköp, en utbildning för dig som arbetar i ledande befattning eller med inköpsfrågor. Utbildningen genomförs under tre halvdagar online vid tre tillfällen den 19/1, 26/1 och 31/1 2023. Kursen är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 12/1 2023.
 • jan 23
  Grundläggande kvalitetsutbildning Välkommen till Grundläggande kvalitetsutbildning, en utbildning för dig som behöver veta mer om kvalitetsarbete i tillverkningsindustrin. Utbildningen, som är uppdelad på två halvdagar genomförs i Värnamo den 23 januari och 6 februari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag!
 • jan 25
  Ritningsläsning grundutbildning ISO128 Välkommen till grundutbildningen i Ritningsläsning ISO128, en utbildning för dig som behöver läsa och tyda ritningar. Utbildningen genomförs i Värnamo den 25 januari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 18 januari.
 • feb 01
  Mätteknik grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Mätteknik, en utbildning för dig som behöver lära dig mer om att mäta utifrån ritningsunderlag. Utbildningen genomförs i Värnamo den 1 februari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 25 januari.
 • feb 02
  Lift- och fallskyddsutbildning Välkommen till Lift- och fallskyddsutbildning, en utbildning för dig som använder lift i någon form i ditt arbete. Utbildningen genomförs i Värnamo den 2 februari och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 26 januari.
 • feb 07
  Juridikkurs för industriföretag - Extra platser digitalt! Välkommen till juridikkurs för företag, en utbildning för dig som arbetar med kunder och avtal på ditt företag . Utbildningen genomförs i Värnamo och digitalt (hybrid) och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 1 februari.
 • feb 08
  Arbetsrätt och arbetsmiljö för industriföretag Välkommen till Arbetsrätt och arbetsmiljö för industriföretag, en utbildning för dig som hanterar anställda i din arbetsroll. Utbildningen genomförs i Värnamo den 8 februari och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 1 februari.
 • feb 09
  Juridikkurs för industriföretag (Extra platser digitalt!) Välkommen till juridikkurs för företag, en utbildning för dig som arbetar med kunder och avtal på ditt företag . Utbildningen genomförs i Värnamo och digitalt (hybrid) och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 3 februari.
 • feb 14
  Truckförarutbildning A+B Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som behöver truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 14 februari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 7 februari.
 • feb 15
  Ritningsläsning grundutbildning ISO128 Välkommen till grundutbildningen i Ritningsläsning ISO128, en utbildning för dig som behöver läsa och tyda ritningar. Utbildningen genomförs i Värnamo den 15 februari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 8 februari.
 • feb 16
  Effektivare ställ med SMED Välkommen till Effektivare ställ med SMED, en grundutbildning om metoden SMED för dig som arbetar med omställningsarbete i maskiner. Utbildningen genomförs i Värnamo den 16 februari och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 9 februari.
 • feb 22
  Projektledning och ledarskap (3 dagar) Välkommen till en 3-dagarskurs i projektledning och ledarskap! Utbildningen är till för dig som behöver nycklarna till ett lyckat projekt och även praktiska tips och verktyg hur du ska leda ditt projektteam. Utbildningen genomförs i Värnamo den 22-23 februari samt 3 mars och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 15 februari.
 • feb 23
  Ledarskap för första linjens ledare Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 23 februari och 9 mars och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 15 februari.
 • feb 23
  Grundläggande förbättringsarbete med produktionsekonomi Välkommen till Grundläggande förbättringsarbete med produktionsekonomi. En utbildning för dig som arbetar eller kommer arbeta med förbättringsarbete. Utbildningen genomförs i Värnamo den 23 februari och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag!
 • feb 27
  Grundläggande kvalitetsutbildning Välkommen till Grundläggande kvalitetsutbildning, en utbildning för dig som behöver veta mer om kvalitetsarbete i tillverkningsindustrin. Utbildningen, som är uppdelad på två halvdagar genomförs i Värnamo den 27 februari och 13 mars och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 20 februari.
 • feb 28
  Värt att veta om plast Välkommen till Värt att veta om plast, en utbildning för dig som vill få bra kännedom om de vanligaste plasterna. Utbildningen genomförs i online via Zoom den 28 februari och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 21 februari.
 • mar 01
  Plastkonstruktion fördjupningskurs Välkommen till Plastkonstruktion, en utbildning för dig som en fördjupningskurs för dig som behöver veta mer om att konstruera med plast. Utbildningen genomförs online via Teams den 1 mars och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 22 februari.
 • mar 01
  Livscykelanalys för plast Välkommen till Livscykelanalys för plast, en utbildning för dig som behöver grundläggande kunskap om livscykelanalys (LCA) för plast. Utbildningen genomförs online via Zoom den 1 mars och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 22 februari.
 • mar 02
  Introduktion till formverktyg - uppbyggnad och funktion Välkommen till Formverktygs uppbyggnad och funktion, en grundutbildning för dig som behöver veta mer om formverktygs uppbyggnad och funktion. Utbildningen genomförs online via Teams den 2 mars och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag!
 • mar 08
  Värt att veta om bioplaster Välkommen till Värt att veta om bioplaster, en utbildning för dig som behöver veta mer om möjligheter och begränsningar med bioplaster. Utbildningen genomförs online via Zoom 8 mars och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland.
 • mar 13
  Truckförarutbildning A+B Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som behöver truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 13 mars och är en del av ESF-projektet REACT-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 6 mars.
 • mar 16
  Effektivare ställ med SMED Välkommen till Effektivare ställ med SMED, en grundutbildning om metoden SMED för dig som arbetar med omställningsarbete i maskiner. Utbildningen genomförs i Värnamo den 16 mars och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 9 mars.
 • mar 21
  Grundläggande IATF 16949 Välkommen till Grundläggande IATF 16949, en utbildning för dig som är i leverantörsledet inom fordonsindustrin. Utbildningen genomförs under två heldagar i Värnamo den 21 mars och 22 mars 2023. Anmäl dig idag, dock senast 14 mars.
 • mar 23
  Förbättringsarbete i fokus- fortsättningskurs Välkommen till Förbättringsarbete i fokus, en fortsättningskurs för dig som arbetar som förbättringsledare eller motsvarande. Utbildningen genomförs i Värnamo den 23 mars och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland.
Europiska unionens flagga som visar att projektet är finansierat av Europeiska unionen. Under flaggan är följande text: Europiska unionen, Europeiska socialfonden.

Vill du veta mer?

Vill du och ditt företag också vara en del av projektet och ta del av avgiftsfri kompetensutveckling? Ta kontakt så berättar vi mer om hur du går vidare eller lämna en intresseanmälan.

Tobias Lundquist

Tobias Lundquist
Projektledare
Kompetensutveckling Småland

Anna Nilsson

Anna Sandqvist
Koordinator

Anna Nilsson

Ingrid Sandberg
Koordinator

Oscar Axelsson

Oscar Axelsson
Teknikcenteransvarig
Partnerskapet och
Kompetensutveckling Småland