Aktuella utbildningar - datumordning

Ingress

 • nov 08
  Ledarutveckling - för chefer med personalansvar pågår Välkommen till Ledarutveckling - för chefer med personalansvar. Detta är en utbildning som vänder sig till ledare och chefer med personalansvar, på olika nivåer och med olika erfarenheter. Utbildningen genomförs i Värnamo under fem tillfällen under hösten och våren. Första tillfället är 8 november.Kursen är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 1 november.
 • jan 10
  Jämställdhet, mångfald och lönsamhet - 2024 Välkommen till utbildningspaketet Jämställdhet, mångfald och lönsamhet, en utbildning för dig som vill utveckla din kunskap inom området för att kunna arbeta med frågorna i ditt företag. Utbildningen genomförs på ditt företag när det passar dig och dina kollegor och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag.
 • jan 25
  Stress- och krishantering - grundkurs pågår Välkommen till Stress- och krishantering , en grundutbildning för dig som är ledare, chef eller som arbetar med hälsofrämjande arbete. Utbildningen genomförs i Värnamo den 25 januari, 8 februari och 22 februari och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 22 januari.
 • feb 07
  Ledarskap för första linjens ledare- Fullbokad! pågår Välkommen till ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 7 och 28 februari och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 31 januari.
 • feb 21
  Ekonomi för icke ekonomer -Fullbokad! pågår Välkommen till Ekonomi för icke ekonomer! En utbildning för dig som som kommer i kontakt med ekonomiska termer i ditt dagliga arbete men inte arbetar som ekonom. Utbildningen genomförs online under 4 tillfällen - 21/2, 23/2, 5/3, 7/3 och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 7 februari.
 • feb 26
  Projektledning och ledarskap- Fullbokad! Välkommen till en utbildning i projektledning och ledarskap. Är en utbildning för dig som behöver nycklarna till ett lyckat projekt och även praktiska tips och verktyg hur du ska leda ditt projektteam. Utbildningen genomförs i Värnamo den 26-27 februari och 5 mars och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 19 februari.
 • feb 27
  Långsiktigt strategiarbete Välkommen till Långsiktigt strategiarbete, en utbildning för dig som är med i en ledningsgrupp eller medarbetare som har en inverkan på företagets strategiutformning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 27 februari samt 13-14 mars och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 20 februari.
 • feb 28
  Operativ verksamhetsstyrning Välkommen till operativ verksamhetsstyrning, en utbildning för dig som söker kunskaper och färdigheter för att effektivt styra och utveckla en hållbar organisation. Utbildningen genomförs i Värnamo den 28-29 februari samt 12 mars och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 21 februari.
 • mar 11
  Grundläggande kvalitetsutbildning Välkommen till grundläggande kvalitetsutbildning, en utbildning för dig som inom industrin som vill få grundläggande kunskaper om kvalitet. Utbildningen genomförs i Värnamo den 11 och 25 mars och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 4 mars.
 • mar 14
  Formsprutning helt enkelt - för "chefen" Välkommen till Formsprutning helt enkelt, en utbildning för dig som chef eller ledare som vill få en förståelse kring formsprutning och dess möjligheter och begränsningar. Utbildningen genomförs i Värnamo den 14 mars och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 7 mars.