Aktuella utbildningar - datumordning

Ingress

 • jan 10
  Jämställdhet, mångfald och lönsamhet - 2024 Välkommen till utbildningspaketet Jämställdhet, mångfald och lönsamhet, en utbildning för dig som vill utveckla din kunskap inom området för att kunna arbeta med frågorna i ditt företag. Utbildningen genomförs på ditt företag när det passar dig och dina kollegor och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag.
 • aug 20
  Automation för operatörer Välkommen till Automation för operatörer, en utbildning för dig som arbetar i en automatiserad produktion, men som saknar grundkompetens i området.
  Utbildningen genomförs i Växjö den 20-21 augusti och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+.
  Anmäl dig idag, dock senast 13 augusti.
 • aug 21
  Hälsa, miljö och säkerhet- en del av grundläggande industriutbildning Välkommen till Hälsa, miljlö och säkerhet, en utbildning för dig som behöver grundläggande kunskaper inom dessa områden. Utbildningen genomförs i Värnamo den 21 augusti och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 14 augusti.
 • aug 21
  Grundläggande industriutbildning Välkommen till Grundläggande industriutbildning, en utbildning för dig som är ny inom industrin eller saknar grundläggande utbildning för arbete inom tillverkande industri. Utbildningen består av fem delar; Hälsa-miljö-säkerhet, Ritningsläsning, Mätteknik, Truckförarutbildning och Grundläggande kvalitet. Utbildningen genomförs i Värnamo med start den 21 augusti. Anmäl dig idag, dock senast 12 augusti.
 • aug 21
  Utveckla din presentationsteknik Välkommen till denna kurs som ger dig tips på hur du kan krydda och utveckla din pedagogik och presentationsteknik. Utbildningen genomförs i Värnamo den 21 augusti och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 14 augusti.
 • aug 27
  Ledarskap för första linjens ledare- Fullbokad! Välkommen till ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 27 augusti och 18 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 20 augusti.
 • aug 28
  Projektledning & Ledarskap- Fullbokad! Välkommen till en utbildning i projektledning och ledarskap. Är en utbildning för dig som behöver nycklarna till ett lyckat projekt och även praktiska tips och verktyg hur du ska leda ditt projektteam. Utbildningen genomförs i Värnamo den 28-29 augusti och 5 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 21 augusti.
 • aug 28
  Återvinning av plast och fiberkompositer Välkommen till kursen "Återvinning av plast och fiberkompositer". Utbildningen genomförs online den 28 augusti och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag!
 • sep 03
  Excel grundutbildning- Fullbokad! Välkommen till en grundutbildning i Excel, en utbildning för dig som behöver genomgång eller träning på grunderna i programmet Microsoft Excel. Utbildningen genomförs online under fyra förmiddagar den 3 september, 5 september, 10 september och 12 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 27 augusti.
 • sep 03
  Arbeta effektivt i Excel- fortsättningskurs- Fullbokad! Välkommen till Arbeta effektivt i Excel, en utbildning för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra eftermiddagar 3 september, 5 september, 10 september och 12 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+. Anmäl dig idag, dock senast 27 augusti.