Mat och dryck på Gummifabriken

Tre glada studenter fikar i studentmatsalen i Gummifabriken.

Tre glada studenter fikar i studentmatsalen i Gummifabriken.

Det finns flera restauranger i närheten av Gummifabriken, men du som studerar på Campus Värnamo har ett par alternativ även i Gummifabrikens lokaler. På denna sida har vi information om dem, studentmatsalen och Madame Brasserie och Café.

Studentmatsal

På entréplan, i nära anslutning till restaurangen Madame Brasseri och Café, finns en rymlig och välutrustad studentmatsal. Där finns flera mikrovågsugnar, kyl och frys, diskmaskin och kaffebryggare. Allt du behöver för att kunna ta en välförtjänt fikapaus eller för att avnjuta en medhavd lunch tillsammans med dina kurskamrater. Matsalen är endast tillgänglig för Campus Värnamos studenter.

Madame Brasserie & Café

Madame är en restaurang och café med eget bageri. För dig som student på Campus Värnamo får du ett billigare pris i café, butik och för take away, 10% rabatt på ordinarie pris.

Studentpriser 2024

Prislista på Madame Brasserie och Café för studerande på Campus Värnamo
VaraPris
Kaffe / The20kr
Kaffe / The Take AwayLiten 20kr / Stor 25kr
Surdegsbaguette / Fralla26kr
Nocco / Redbull30kr
Proteinbars30kr
Läsk 33cl burk20kr
Dagens rätt vardagar (ord. pris 136-146kr)125kr
Frukostbuffé fredagar (ord. pris 148kr)95kr

Studentpriserna gäller tills vidare med reservation för ökning av inköpspriser. 

Sortimentet på Madame

I Madames café bakas surdegsbaguetter, franska bakverk och fantastiska kanelbullar. I sortimentet finns också nyttiga gröna smoothies, rawfood chokladbollar och overnight oats.
Lunch serveras vardagar 11.30-14.00 med fokus på husmanskost och där finns alltid ett vegetariskt alternativ. På à la carte menyn finns klassiska rätter, från enklare kantarellmacka eller croque monsieur till entrecôte med café de paris smör och pommes frites.

Skriv ut sidan