Välkommen Tobias!

Tobias Lundquist, ny projektledare på Campus Värnamo.

Vi säger hej till Tobias Lundquist ny på Campus Värnamo som precis har börjat och ska jobba som projektledare.

Hej och välkommen Tobias, vem är du?

Tack! Jag är rakt igenom en äkta smålänning som brinner för verksamhetsutveckling hos företag och ständigt driva förbättringar. På kvällar och helger agerar jag taxiverksamhet till barnens alla aktiviteter. Den lilla tiden som blir över efter det lägger jag på egen träning eller min nyfunna hobby – trädgården!

Var kommer du senast ifrån?

Jag har de senaste 15 åren arbetat inom IT-branschen som konsult och projektledare. De sista 10 åren företrädesvis i projekt kring digital transformation – ett område där det finns ett enormt behov hos alla typer av företag.

Vad ska du jobba med på Campus Värnamo?

Jag ska framför allt fortsätta driva projektet Kompetensutveckling Småland. Ett mycket lyckat projekt där industriföretag inom Jönköping och Kronobergs län erbjuds kostnadsfri kompetensutveckling. Vi har nu dessutom fått besked om ytterligare stöd från Europeiska Socialfonden vilket gör att vi kan fortsätta driva liknande projekt hela hösten och nästa vår!

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo?

Jag vill utveckla projektet ytterligare och bidra till att vi når ut till ännu fler företag med ännu vassare utbildningar och seminarier. Samtidigt kommer jag även utanför projektet fortsätta driva det enormt viktiga arbetet med samverkan mellan näringslivet och Campus Värnamo.

Vilken är din upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken?

Det har varit väldigt positiva inledande veckor här! Det är otroligt skön och familjär stämning här med härliga kollegor. Som grädde på moset är Gummifabriken dessutom väldigt inspirerande lokaler att arbeta i.

Är det något annat du vill tillägga?

Håll er uppdaterade på vår hemsida och sociala medier och upptäck hur mycket utbildningar och events som vi verkligen erbjuder. Vi fyller på nytt hela tiden!

Lycka till och roligt att du har börjat jobba hos oss!

Skriv ut sidan