Välkommen Cesar!

Bild på Cesar Bermudez

Cesar Bermudez, nyanställd på Campus Värnamo.

Vi säger välkommen till Cesar som precis börjat på Campus Värnamo och ska jobba som utbildare i 3D CAD Teknik, PDMS, Produktionsberedning och kalkyl.

Hej och välkommen Cesar, vem är du?

- En glad och positiv person som brinner för samhällsutveckling i alla sina beståndsdelar. Jag gillar idrott och samarbete på alla områden som kan vara bra för välmående och hållbar utveckling.

Var kommer du senast ifrån?

- Jag har min bakgrund inom maskinteknik, produktutveckling & 3D CAD design. Jag har tidigare arbetat som 3D CAD konstruktör på bland annat SRS Sjölanders, Svabo Kaross & Hydraulservice och Cavotec Connectors. Tidigare har även jobbat som utbildare inom verkstadsteknik och CAD/CAM.

Vad ska du jobba med på Campus Värnamo?

- Jag ska jobba som utbildare i 3D CAD Teknik, PDMS, Produktionsberedning och kalkyl och från januari 2022 som examinator och handledare för examensarbete.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo?

- Att tillsammans med mina kollegor bidra till att skapa framtida tekniker som kommer att spela en viktig roll för näringslivet och samhällsutvecklingen.

Vilken är din upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken?

- Mycket fint bemötande av prestigelösa och väldig professionella kollegor som strävar efter samma mål. Detta anser jag personligen är mycket viktigt i alla organisationer för att alla ska trivas oavsett vem man är eller varifrån man kommer. Det är människan i centrum som man ofta pratar om och detta är enligt min mening nyckel till framgångar i alla former av samhällsbyggnad.

Gummifabriken har dessutom en mycket intressant historia som skulle kunna inspirera många andra platser även utanför Sveriges gränser i fråga om en hållbar samhällsutveckling. Dess omvandling från något som var utdömt till att vara centrum för utbildning, kultur och näringslivets mötesplats ser jag som en källa till inspiration och kreativitet som ger framtidshopp. Vill man få kunskap om hur man kan återvinna gamla fabriker till något användbart ska man besöka Gummifabriken.

Skriv ut sidan