Välkommen Andreas!

Bild på Andreas Boozon

Andreas Boozon, nyanställd på Campus Värnamo.

Vi säger välkommen till Andreas som precis har börjat på Campus Värnamo och ska jobba som Projektkoordinator och som kursansvarig för praktik och examensarbete för studenterna på utbildningen Webbutveckling .NET.

Hej och välkommen Andreas, vem är du?

- En social och glad figur som brinner för både kultur och teknik. Mina stora fritidsintressen är film och musik, bland annat är jag dirigent för Musikkåren Lyran här i Värnamo. Jag är född i Stockholm, uppväxt i Linköping, och flyttade till Värnamo 2005.

Var kommer du senast ifrån?

- Min bakgrund är inom affärssystem och IT, där jag i trettio år jobbat som konsult, projektledare och chef. De senaste fyra åren har jag varit VD på MindRoad Syd, ett mjukvaruutvecklingsföretag i Jönköping, som liksom jag har sina rötter i Linköping.

Vad ska du jobba med på Campus Värnamo?

- Dels som projektkoordinator för ett projekt som heter Digitala Noden, och dels som kursansvarig för praktik och examensarbete för studenterna på utbildningen Webbutvecklare .NET.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo?

- Att jobba med människor och teknik i kombination och att driva saker framåt, och det kommer jag att få tillfälle att göra här på Campus Värnamo.

Vilken är din upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken?

- Fantastiskt trevligt att jobba på Campus Värnamo, som verkar vara ett mycket härligt gäng med bra sammanhållning. Gummifabriken ligger mig varmt om hjärtat, och här har jag redan spenderat mycket tid på biblioteket med mina barn, i auditoriet med Musikkåren Lyran och på biografen med mina kompisar, så det känns väldigt roligt att få ha det som arbetsplats.

Är det något annat du vill tillägga?

Jag hoppas att pandemin lugnar ner sig snart så att vi kan återgå till en något mer normal tillvaro.

Skriv ut sidan