Trioworld nytt Partnerföretag

Hillevi Moberg, HR manager på Trioworld, tillsammans med Tobias Lundquist, Campus Värnamo

Trioworld AB blir ny Partner till Campus Värnamo och stärker därigenom sina satsningar på sina medarbetares kompetensutveckling.

Vi är glada att välkomna Trioworld AB som Partnerföretag till Campus Värnamo. Trioworld fortsätter sina ambitiösa satsningar på att stärka sina medarbetare kompetens och har länge varit en aktiv deltagare i våra ESF-projekt Kompetensutveckling Småland. De kommande månaderna tar företaget ytterligare steg för att stärka den del av sin personal som har annat modersmål än svenska genom att delta i vår satsning på Industrisvenska.

Industrisvenska är en del av Kompetensutveckling Småland+ och erbjuds till våra Partnerföretag för att främja kommunikation och integration på arbetsplatsen. Genom denna satsning strävar Trioworld inte bara efter att förbättra språkkunskaperna hos sin personal utan också att främja en inkluderande arbetsmiljö där alla kan bidra och känna sig delaktiga.

Partnerskapet hos Campus Värnamo

Genom att Trioworld ansluter sig till vårt partnerskap växer vårt nätverk ytterligare! Vår partnerskapsmodell är utformad för att stödja tillverkningsföretag i regionen och erbjuda konkurrenskraftiga fördelar. Vår dedikerade kompetenscoach arbetar nära våra partnerföretag för att kartlägga behov och utveckla strategisk kompetens.

Som partnerföretag hos Campus Värnamo får man tillgång till en rad tjänster och fördelar som bidrar till att stärka kompetensen och industrin i vår region!

"Det är viktigt att vi fortsätter att bygga vårt partnerskap för att ytterligare stärka kompetensförsörjningen inom industrin i vår region. Ju fler företag vi har med oss, desto större möjligheter har vi att göra verklig skillnad

Tobias Lundquist
Ansvarig Partnerskapet och projektledare Kompetensutveckling Småland+

Skriv ut sidan