Tre nya och ett omsök

Studenter som sitter runt ett bord och pratar.

Campus Värnamo fortsätter med utveckling inom yrkeshögskolan med tre nya yrkeshögskoleansökningar.

Stort behov av kompetens i flera branscher gör att Campus Värnamo lämnar in tre yrkeshögskoleansökningar om att få starta nya utbildningar för Försäkringsrådgivare, Javautvecklare och Cybersäkerhetsspecialister. Dessutom är en ansökan inlämnad om att få fortsätta med yrkeshögskoleutbildningen 3D-printtekniker.

Tisdagen den 14 juni lämnade Campus Värnamo in tre nya yrkeshögskoleansökningar Försäkringsrådgivare, Javautvecklare och Cybersäkerhetsspecialist. Dessutom lämnades det in en ansökan om att få fortsätta utbilda 3D-printtekniker. Tre utbildningsansökningar är tillsammans med Tekniska högskolan i Jönköping som huvudman och, en för året ny samarbetspartner, Yrgo som är Göteborg stads motsvarighet till Campus Värnamo. Besked lämnas av Myndigheten för yrkeshögskolan i januari 2023 och blir utbildningarna beviljade startar de i augusti 2023.

Vi på Campus Värnamo är både glada och stolta över att få förtroendet från flera branscher och arbetsgivare att få vara med och bygga nya utbildningar för framtiden.

Niclas Stensson, utvecklingsstrateg Campus Värnamo

Kortfakta om de fyra yrkeshögskoleansökningarna

3D-printtekniker - omsök

400 yrkeshögskolepoäng, 2-årig, 20 platser och på distans med Tekniska högskolan som ansvarig utbildningsanordnare. Är en pågående utbildning som vi ansöker om att få fortsätta med. Du kan läsa mer om utbildning på sidan 3D-printtekniker >>

Försäkringsrådgivare - ny

400 yrkeshögskolepoäng, 2-årig, 35 platser och på distans med Tekniska högskolan som ansvarig utbildningsanordnare.

Javautvecklare - ny

400 yrkeshögskolepoäng, 2-årig, 20 platser och på distans med Tekniska högskolan som ansvarig utbildningsanordnare.

Cybersäkerhetsspecialist - ny

400 yrkeshögskolepoäng, 2-årig, 35 platser och på distans med Yrgo, Göteborg stad som ansvarig utbildningsanordnare. Tre studieorter Göteborg, Piteå och Värnamo.

Frågor om ansökningarna besvaras av

Niclas Stensson

Niclas Stensson
Utvecklingsstrateg
Kompetensutveckling för näringslivet

Skriv ut sidan