Ny utbildningsledare på Campus Värnamo!

Malin Stillman är nyanställd på Campus Värnamo.

Vi välkomnar en ny utbilningsledare till utbildningslaget.

Hej och välkommen Malin, vem är du?

Relativt nyinflyttad till Småland från Västkusten. Är i grunden Studie- och yrkesvägledare, jag har arbetat med studie- och arbetsmarknadsfrågor på ett eller annat sätt under flera år och ofta i samverkan med arbetsmarknadens parter.

Jag har arbetat bland annat med rekrytering, kompetensutveckling, arbetsmarknads-utbildningar, prognosarbete, karriärvägledning och omställning till arbete. Arbetsgivare har tidgivare varit Arbetsförmedlingen, Samordningsförbund, Region Jönköpings län samt inom kommun på arbetsmarknadsenhet och vuxenutbildning. Privat så tar jag gärna en promenad i naturen, rider och yogar.

Var kommer du senast ifrån?

Jag kommer senast från Region Jönköpings län och arbetat med sjukskrivning- och rehabiliteringsfrågor i rollen som Rehabkoordinator och samverkat med olika parter för att stödja återgång till arbete.

Vad ska du jobba med på Campus Värnamo?

Utbildningsledare för Javautvecklare och Verktygsteknik.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo?

Mitt mål är att vi på Campus Värnamo levererar en utbildning med hög kvalité, att våra studerande får den kunskap, färdigheter och kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden och där med försörja rekrytering- och kompetensbehov för arbetsgivare inom branschen.

Vilken är din upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken?

Känner mig varmt välkommen till Campus Värnamo och kul att få vara en del av detta ”goa” gäng. Vi håller till i fantastiska lokaler med högteknisk nivå. Gummifabriken andas framåtanda och är en naturlig mötesplats. Spännande med olika aktörer i samma byggnad vilket skapar en god grund för samverkan.

Roligt att du har börjat hos oss Malin, lycka till!

Skriv ut sidan