• Startsida
  • / Nyheter
  • / Ny receptionist och utbildningsledare på Campus Värnamo!

Ny receptionist och utbildningsledare på Campus Värnamo!

Rebecca Petersson är ny Campus Värnamo.

Vi välkomnar Rebecca som ni kommer att möta i receptionen när ni kommer in till Campus Värnamo på plan 2 i Gummifabriken.

Hej och välkommen Rebecca, vem är du?

Hej! Jag bor i Värnamo tillsammans med mina två barn och sambo. Jag är i grunden förskollärare och tycker om administrativa uppgifter i kombination med utbildning.

Var kommer du senast ifrån?

Innan jag kom till Campus Värnamo jobbade jag på Förskolan Nyfiken.

Vad ska du jobba med på Campus Värnamo?

Jag kommer att sitta i receptionen och vara behjälplig när studenter och andra besökare kommer till Campus. Jag kommer också att arbeta med administration för 3D-print samt som utbildningsledare för produktionsutveckling.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo?

Mitt mål är att tillsammans med mina kollegor tillhandahålla bra utbildningar som lockar studenter och försörjer det regionala arbetslivet. Mitt mål är också att Du som besöker Campus blir bemött med ett leende och får den hjälp du behöver.

Vilken är din upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken?

Min upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken är väldigt positiv! Det är en fantastisk arbetsplats med omtänksamma och välkomnande kollegor. Det är spännande att få arbeta i en miljö som ”andas” framtid, med våra högteknologiska salar är allt möjligt.

Roligt att du är här Rebecca, lycka till!

Skriv ut sidan