Nyanställd utbildningsledare!

Maja Johansson är ny utbildningsledare.

Vi välkomnar Maja till Campus Värnamo som ny utbildningsledare.

Hej och välkommen, vem är du?

Hej! Jag heter Maja Johansson. Jag trivs med att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö och har en positiv inställning till nya utmaningar. Privat är jag någon som älskar att umgås med vänner, läsa och samla böcker, promenera i naturen och resa.

Var kommer du senast ifrån?

Jag kommer senast från Jönköping International Business School där jag arbetade som koordinator för två forskningscenter.

Vad ska du jobba med på Campus Värnamo?

Jag kommer att arbeta som utbildningsledare för Javautvecklare samt Verktygsteknik.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo?

Mina mål är starkt kopplade till Campus Värnamos uppdrag och den vision jag delar tillsammans med våra duktiga kollegor. En av våra centrala målsättningar är att leverera högkvalitativa utbildningar som direkt svarar på behoven i det regionala arbetslivet. För mig är detta en utmärkt möjlighet att bidra till samhället genom att använda min kunskap och kompetens och jag tror att Campus Värnamo ger mig de verktygen och möjligheterna jag behöver för att göra det.

Min personliga ambition är att förbättra mina färdigheter och bygga en stark grund som utbildningsledare. Jag ser Campus Värnamo som den perfekta plattformen för att uppnå detta mål.

Vilken är din upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken?

Campus Värnamo är en bra arbetsplats som har starkt stödsystem och ger möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med andra likasinnade individer. Gummifabriken är en väldigt trevlig plats där alla har ett trevligt bemötande och som har något att erbjuda alla.

Roligt att du är på plats Maja, lycka till!

Skriv ut sidan