• Startsida
  • / Nyheter
  • / Flera lämpliga kandidater till den nya tjänsten som utbildningschef

Flera lämpliga kandidater till den nya tjänsten som utbildningschef

Några studenter vid entrén i Gummifabriken.

Campus Värnamos största arbetslag med 15 medarbetare behöver nu en egen chef. Därför kommer en helt ny tjänst att tillsättas och nu när ansökningstiden gått ut har flera bra kandidater anmält sitt intresse.

Campus Värnamo fyller 15 år under 2022 och har vuxit mycket sedan starten och vi har nu ett brett utbud av högskole- och yrkeshögskoleutbildningar, fristående kurser, kompetens-utveckling för näringslivet och offentlig sektor och ett teknikfyllt Teknikcenter för barn och ungdomar.

Verksamheten är indelad i fyra verksamhetsområden vilka leds av var sin teamledare. Det största arbetslaget är utbildningsarbetslaget med 15 medarbetare som nu behöver en egen chef. Därför har det beslutats att tillsätta en helt ny tjänst från och med 2023.

Nu har ansökningstiden gått ut och flera lämpliga kandidater har sökt och ett antal är nu utvalda för att under de kommande dagarna intervjuas för tjänsten. Tillsättningen beräknas vara klar om några veckor.

Den nya tjänsten som utbildningschef innebär bland annat att fördela, leda och vidareutveckla arbetet i verksamhetsområdet Utbildning. Målet är att skapa, bygga upp och genomföra kvalitativa utbildningar på eftergymnasial nivå.

Utbildningschefen har förutom verksamhetsansvar även personal- och ekonomiansvar och ingår i Campus Värnamos ledningsgrupp.

Skriv ut sidan