Årets Jobb GPS slog rekord!

Jobb- och utbildningsmässan Jobb GPS, som hölls på Gummifabriken den 12 mars, blev en stor framgång med 103 utställare och nästan 2000 besökare. Det här är det högsta deltagarantalet vi har haft hittills under mässans historia.

Jobb- och utbildningsmässan Jobb GPS, som hålls i Gummifabriken varje år genomfördes i år 12 mars och blev en stor framgång med 103 utställare och nästan 2000 besökare. Det här är det högsta deltagarantalet vi har haft hittills under mässans historia. Under mässans fyra timmar fick vi se en bred mix av människor, från studenter till arbetssökande och nyfikna, som kom för att söka nya möjligheter, knyta kontakter och dela med sig av sina erfarenheter.

Stort grattis till Axjo Group som mottog priset som Årets Yrkesinspiratör och grattis till Fältgruppen Värnamo som korades till Årets Möjliggörare

Tack också till alla som kom. Det betyder mycket för oss att se så många engagerade deltagare. Det visar att allt arbete och alla förberedelser lönar sig. Det är just detta engagemang som gör Jobb GPS till en viktig händelse för både jobbsökande och utbildningssökande.

Se bildspel från mässan på Värnamo Näringslivs hemsida.

Nu se vi fram emot Jobb GPS 2025 och hoppas på ännu fler deltagare och utställare.

Det är vi som gör Jobb GPS möjlig:

Tack för i år, vi ses på Jobb GPS 2025!

Skriv ut sidan