Lediga tjänster - än är det inte för sent att söka!

07 april 2021 24:00 - 23:30 .

Ansökan är fortfarande öppen på flera lediga tjänster.
Varmt välkommen att söka!

Vi har flera tjänster som det fortfarande går bra att söka, gemensamt för alla tjänster är att ansökan går ut den 7 april. Så fundera över påsk och skicka in din ansökan senast onsdag nästa vecka. Mer information och ansökan finns under respektive länk nedan.
Välkommmen till Campus Värnamo och Gummifabriken!

Projektkoordinator - Digitala noden

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta såväl operativt som strategiskt med projektets olika delar. Du arbetar med både planering, genomförande, uppföljning och återkoppling. Du har flera uppdrag igång parallellt och får ta stort eget ansvar. Du kommer till exempel att ansvara för att projektet fortlöper enligt plan, rapportera kontinuerligt till styrgruppen och arbeta med kontinuerliga förbättringar i projektets alla delar.

Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsverksamhet inom IT-området. Erfarenhet av projektledning, gärna inom digitalisering är meriterande. Vi förutsätter att du har relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av något videokonferenssystem. Du brinner för teknikutveckling och drivs av att se människor och organisationer vidareutvecklas genom digitalisering.

Läs mer om tjänsten som Projektkoordinator och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Utbildningsledare

Vi söker vi en utbildningsledare till följande utbildningar som genomförs på Campus Värnamo: Högskoleutbildningen 3D-teknik med Tekniska Högskolan i Jönköping (JTH) som huvudman och yrkeshögskoleutbildningen Specialistundersköterska - äldre och välfärdsteknik med Nova i Oskarshamn som huvudman. Tjänsten är ett vikariat med omfattning 75%.

Tjänsten innehåller en hel del administrativa uppgifter men också mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch.
I arbetsuppgifterna ingår utbildningsadministration och planeringsarbete samt utvärdering och uppföljning av de aktuella utbildningarna. I samråd med övriga utbildningsledare görs schemaläggning även planering och hantering av tentamen och andra eximinationer. I arbetet ingår rapportering gentemot JTH, Nova i Oskarshamn och Yh-myndigheten även administrativt stöd kring t.ex. upphandling av konsulttjänster.

En utbildningsledare ska vara duktig på både administration och kommunikation.
Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter, lärare/konsulter kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som utbildningsledare blir du spindeln i nätet för de aktuella utbildningarna.

Läs mer om tjänsten som Utbildningsledare och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Lärare 3D-teknik

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att utvärdera och vidareutveckla de aktuella kurserna samt handledning av examensarbete. Du kommer att ha ansvar för genomförande av några i utbildningen ingående kurser. Du kommer att planera och genomföra studiebesök.

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap inom 3D-CAD i Solid Works. Du har relevant eftergymnasial utbildning, t ex 2-årigt högskoleprogram inom 3D-teknik,
3-årigt högskoleingenjörsprogram eller motsvarande.

Läs mer om tjänsten som Lärare 3D-teknik och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Lärare Kvalificerad 3D-printtekniker

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att organisera och genomföra studiebesök tillsammans med de studerande och att samverka med utbildningens huvudlärare.
Du kommer att ha ansvar för planering, genomförande och examination av kurserna Lärande i arbete, Examensarbete samt några övriga i utbildningen ingående kurser.
Du kommer också att delta i utbildningarnas övergripande planering.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning.
Du har kunskaper inom 3D-printteknik/additiv tillverkning. Du brinner för att utveckla den nya tekniken inom industrin. Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste. B-körkort krävs för tjänsten.


Läs mer om Lärare Kvalificerad 3D-printtekniker och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Lärare Produktionsutveckling och Verktygsteknik

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att organisera och genomföra studiebesök tillsammans med de studerande och att samverka med utbildningarnas huvudlärare.
Du kommer att ha ansvar för genomförandet och examinationen av kursen Examensarbete inom de aktuella utbildningarna samt några övriga i utbildningen ingående kurser.
Du kommer också att delta i utbildningarnas övergripande planering.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning.
Du har kunskaper inom produktionsutveckling och/eller verktygsteknik. Kunskaper och erfarenhet i CAD/CAM är meriterande. Du brinner för att utveckla industrin.
Du talar och skriver svenska flytande

Läs mer om Lärare Produktionsutveckling och Verktygsteknik och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Huvudlärare Webbutvecklare .NET

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med utbildningens övergripande planering och hålla i utbildningens "röda tråd". Du kommer att ha ansvar för planering, genomförande och examination av kurserna Lärande i arbete, Examensarbete samt några övriga i utbildningen ingående kurser. Du kommer också att ansvara för anskaffning av och samverkan med företag inom den aktuella branschen.

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare i Webbutvecklare .NET förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor. Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Kunskaper i webbutveckling samt något objektorienterat programmeringsspråk, såsom exempelvis C#, Java, C++ eller Python är krav.

Läs mer om Huvudlärare Webbutvecklare .NET och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Skriv ut sidan