2020-04-20

Fler kvaliteter på Osudden

Värnamo kommun tillsammans med Värnamo Motorbåtsklubb har under en längre tid arbetat med att förbättra platsen vid Lagans utlopp med fler kvaliteter.

- Det är väldigt kul att arbeta så här, tillsammans med eldsjälar blir arbetet både roligare och bättre, säger Keith Johansson, projektledare i Värnamo kommun.

Under en längre tid har Värnamo kommun tillsammans med Värnamo Motorbåtsklubb arbetat med att rusta upp platsen vid Lagans utlopp. Bland annat har vi byggt brygga, grillplats, bänkar och städat bort gammalt skräp. Bänkarna och grillplatsen hittar du längst ut på udden, där du också har en fantastisk utblick över sjön.

- Nu har vi totalt 130 platser för båtar. Vi har utökat med 15 nya platser för större båtar och 20 platser för mindre båtar, vilket är jättekul, säger Erland Brosén och Berndt Storm, Värnamo Motorbåtsklubb.

Bilden visar de nya bänkarna vid Osudden.

Två stycken ny bänkar vid Osudden.

2020-04-20