Mat

Maten är din kropps bränsle. Vad du väljer att äta, hur mycket och hur ofta du äter påverkar hur du mår. Både på kort och lång sikt. Det behövs en balans mellan energi och näring i det du äter. Vi ger enkla råd med smarta val som fungerar i din vardag.

Matlust och glädje

Mat ger lust och glädje – både vad gäller att laga och äta maten. Maten kan stärka hälsan på ett fantastiskt sätt och en medveten god mathållning ger energi och ett starkare immunförsvar. Det kännas viktigt att vi inte gör avkall på den goda maten – när vi äter mat som stärker vår hälsa. Därför vill vi inspirera dig att laga mat som smakar gott och samtidigt gör kroppen och själen glad!

Vi erbjuder stöd och rådgivning

Matrådgivning

Vi erbjuder hälsosamtal med matrådgivning där vi tillsammans ser över hur din mathållning ser ut idag och du själv funderar på om det är något du vill ändra. Vi ger dig enkla råd och tips på hur du kan byta ut och göra smarta val som fungerar långsiktigt.

Föreläsning

Maten har stor betydelse för hälsan i föreläsningen vill vi inspirera till god, enkel och nyttig mat. Hur du kan äta hälsosamt utan att det blir svårt och krångligt. Idag lever vi i ett högt tempo då är det viktigt att underlätta och planera så att maten du väljer som bränsle blir god, enkel och hälsosam 

Matgrupp

Gruppen med sex till åtta deltagare träffas under några återkommande tillfällen. Vi utbyter rekommenderad information, inspiration, recept och butiksvandringsinformation.

 

Matgrupp Vår 2018

 

Vi träffas tre tillfällen i grupp och en uppföljning

 

Tisdagar grupp A: 6 februari,20 februari,6 mars

Tid: 16.30-17.45

 

Tisdagar grupp B: 3 april, 17 april, 8 maj

 Tid: 16.30-17.45

 

Anmälan på mail eller telefon se kontakt

 

Pris för teori 300 kr/ 3 ggr

 


Granskad 2017-12-20
av Therese Strömberg