Simhall, badhus

Service av maskiner

Vi vill uppmärksamma er om att den 23 november kommer Concept Träningsredskap AB hit och servar maskinerna i gymmet.

Ändringar i Sim- & Sporthallens foajé

Inom snar framtid kommer det en utställning med John Ljunggrens OS- medaljer att finnas i foajén. Utställningen har förut funnits i entrén i stadshuset men nu byggs entrén om i samband med att ett nytt kontaktcenter ska få sin plats där.

Tre OS-medaljer

John Ljunggren föddes i Forsheda 1919 och tävlade i gång. Han deltog i fem OS i rad, från 1948 till 1964 och tog tre medaljer. I utställningen i Stadshuset finns bland annat guldmedaljen från OS i London 1948.

Utformningen av en ny utställning i sporthallen görs i nära samarbete med John Ljunggrens familj. John Ljunggren gick ur tiden 2000, 80 år gammal

Nya Total Access maskiner

I februari 2018 byter vi ut våra Total Access maskiner, dessa är anpassade så att människor med olika typer av handikapp & äldre som har svårt att komma intill maskinerna kan använda dem på ett smidigt sätt. Tydliga färgmakeringar gör det lätt för synskadade att se fotsteg, handgrepp & justeringspunkter & även byggda så att såväl rullstolsbundna som gående personer kan använda dem.

Anmälan till vårens aktiviteter 2018

Nu kan du anmäla dig till simskolor och aquafit för våren 2018.
Anmäl dig härlänk till annan webbplats

Anmälan till babysimmet kommer att öppnas upp inom kort.

Babysim drop-in

Babysim drop-in som är på torsdagar kl. 12.30-13.00, man ringer och bokar sig tidigast måndag samma vecka.

Plaskbassäng öppen fredagar

Plaskbassängen är öppen på fredagar kl. 09.00‑11.00.
Det är endast plaskbassängen som är öppen då och det är för barn upp till 5 år med badande vuxen. Observera att det bara är på fredagar.

Granskad 2017-11-23
av Dagmar Karlsson