Ishallar

Värnamo kommun har två ishallar; Aplarinken i centralorten och Talavids­hallen i Rydaholm som ligger 30 km öster om Värnamo, utmed väg 27 mot Växjö.

Allmänhetens åkning

Nu är allmänhetens åkning igång för säsongen. Under skollov och studiedagar håller vi öppet för allmänhetens åkning under fler dagar och tider.

Tider för allmänhetens åkning.länk till annan webbplats

Övriga tider i ishallarna är uppbokade av föreningar.

Aplarinken och Talavidshallen

Både Aplarinken och Talavidshallen kan du spela ishockey eller åka skridskor på fritiden. I Aplarinken tränar också Värnamo Konståkningsklubb och hockeylaget Värnamo gymnastik och idrottsklubb. Friluftsfrämjandet har även skridskoskola en gång i veckan.

Aplarinken och Talavidshallen hålls normalt öppna för allmänhetens åkning från vecka 40 till vecka 10. Det kan bli ändringar under säsongen, men du hittar alltid aktuella öppettider i schemat för lediga tider.länk till annan webbplats

Det är inte tillåtet med med klubba och puck på isen i Aplarinken vid allmän­hetens åkning under måndagar och lördagar. Onsdagar och söndagar tillåts klubba och puck på halva isen. Det kan ändras under studiedagar och lov. 

Granskad 2018-01-08
av Helena Bengtsson