Ishallar

Värnamo kommun har två ishallar, Aplarinken i centralorten och Talavidshallen i Rydaholm, ca 30 km öster om Värnamo, utmed väg 27 mot Växjö.

Aplarinken och Talavidshallen

Både Aplarinken och Talavidshallen kan du spela ishockey eller åka skridskor på fritiden. I Aplarinken tränar också Värnamo Konståkningsklubb och hockeylaget Värnamo Gymnastik och Idrottsklubb. Friluftsfrämjandet har även skridskoskola en gång i veckan.

Aplarinken och Talavidshallen hålls öppna för allmänhetens åkning från vecka 40 till vecka 10. Vi reserverar oss för eventuella ändringar under säsongen.
Observera! Talavidshallen startar allmänhetens åkning för V42 år 2017, pga problem med nedkylningen och kommer att repareras under V40-41. Föreningarna under kvällstid är igång som vanligt.

Det är ej tillåter med med klubba och puck på isen i Aplarinken vid allmänhetens åkning under måndagar och lördagar. Onsdagar och söndagar däremot är det tillåtet, då halva isen tillåts med klubba och puck. Med reservation för studiedagar och lov.

Allmänhetens åkning

Under skollov och studiedagar håller vi öppet för allmänheten åkning under fler dagar och tider. Håll utkik på schemat när loven närmar sig. Alla övriga tider i ishallarna är uppbokade av föreningar.

Schema för allmänhetens åkning.länk till annan webbplats

 

Granskad 2017-10-02
av Camilla Kagemark

Skriv ut