Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00
kontaktcenter@varnamo.se

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

Utegym

I Värnamo kommun finns flera utegym. I utegymmen kan du lyfta stockar, träna bänkpress eller göra övningar med din egen kroppsvikt. Utegymmen är alltid öppna och gratis att använda.

Hitta utegym

Bor

Utegymmet i Bor är en del av rörelseparken, nära Bors skola. Här finns många olika stationer gjorda av trä. Instruktionstavla finns i anslutning till gymmet. Utegymmet är belyst fram till klockan 22.00.

Bredaryd

Utegymmet med tillhörande koordinationsbana ligger intill idrottsplatsen och drivs av Bredaryds Skid och Orienteringsklubb. Här finns många stationer gjorda av trä.

Horda

Utegymmet ligger nära den gamla stationsbyggnaden, mitt i samhället. Utegymmet är byggt och drivs av Horda vägförening. I anslutning till platsen finns cykelbana och en trevlig natur- och kulturstig som går genom gammalt kulturlandskap.

Värnamo -Tinas Ö

Utegymmet ligger på Tinas Ö, intill fotbollsplanen nära Prostsjön. Här finns många olika stationer gjorda av trä. Instruktionstavla finns i anslutning till gymmet. Utegymmet är belyst fram till klockan 23.00.

Värnamo – Värnamo folkhögskola

Utegymmet ligger vid Värnamo folkhögskolan. Här finns åtta stationer och en fin utsikt över staden. Utegymmet drivs av Värnamo folkhögskola.

Senast granskad:
2020-04-06

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?Synpunkter