Bidrag och stöd

Vi på fritidsservice ger stöd och service till alla föreningar i Värnamo kommun. På den här sidan hittar du information, riktlinjer och ansöknings­blanketter för föreningsbidrag.

Fritidsservice bidrag

Hos fritidsservice kan du söka föreningsbidrag till din förening som bedriver regelbunden verksamhet för barn och unga, funktionsrättsföreningar, pensionärsföreningar och samhällsnyttiga föreningar.

Att söka föreningsbidrag för barn- och ungdomsverksamhet.PDF

Att söka föreningsbidrag för funktionsrättsföreningar, pensionärsföreningar och samhällsnyttiga föreningar.PDF

Kulturförvaltningens bidrag

Kulturförvaltningen hanterar bidrag till kulturföreningar, hembygds­föreningar och studieförbund.

Mer information om kulturförvaltningens bidrag.

Arrangemangsbidrag

Alla föreningar i Värnamo kommun kan söka arrangemangsbidrag.

Att söka bidrag till fritids- och kulturarrangemang.PDF

Bidrag för enskilt avlopp

Föreningar kan få bidrag för att förbättra enskilda avlopp som är i dåligt skick.

Att söka bidrag till åtgärd av enskilt avlopp.PDF

Integrationsfrämjande projekt

Alla föreningar i Värnamo kommun kan söka bidrag för integrations­främjande projekt hos medborgarförvaltningen.

Att söka integrationsprojektmedel.PDF

Granskad 2018-03-06