Evenemang för barn och unga

Vi har ett brett utbud av evenemang för barn och unga i Värnamo kommun, det kan vara teater, film, musik eller kreativ verkstad med mera.

Biljetter till evenemang i Gummifabriken

Alla biljetter köper du via Gummifabrikens webbplats och biljetterna hämtas i Gummi­fabrikens infocenter i huvudentrén.  För mer information se Gummifabrikens webbplatslänk till annan webbplats, eller ring 0370-30 59 00.
Vid fri entré är det oftast anmälan via e-post, då det kan vara begränsat antal platser.

• Familjefredag med Dino Deluxe
    Den 16 augusti har vi familjefredag i Gummifabriken med dinosaurietema, det blir tävling, pyssel och lek i utställningen.
  • Trollerishow
    Tisdag den 13 augusti kl. 21.00 är det trollerishow med Faisal i livesalen, Gummifabriken.
  • Sommarlovskul på Vandalorum
    Tisdag och onsdag den 13-14 augusti kl. 13.00-15.30 är du från 7 år och uppåt välkommen till konstworkshop på Vandalorum.
  • Sommarboken
    Ta chansen att delta i Sommarboken. Läs fem böcker under sommarlovet och var med i bibliotekens aktivitet. Du kan vinna fina priser!
  • Sommarlovsaktiviteter för barn i bibblan
    I samband med Dino Deluxe-utställningen ordnar vi olika aktiviteter för barn med dinosaurietema i stadsbiblioteket i sommar. Det blir även sommarboken och speleftermiddag.
  • Utställning Dino Deluxe
    Den 14 juni var det familjefredag med vernissage för lekutställningen Dino Deluxe i Blickfånget, Gummifabriken. Utställningen pågår till den 18 augusti.

Senast granskad:
2019-06-19

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?

Synpunkter