Evenemang för barn och unga

Vi har ett brett utbud av evenemang för barn och unga i Värnamo kommun, det kan vara teater, film, musik eller kreativ verkstad med mera.

Biljetter till evenemang i Gummifabriken

Alla biljetter köper du via Gummifabrikens webbplats och biljetterna hämtas i Gummi­fabrikens infocenter i huvudentrén.  För mer information se Gummifabrikens webbplatslänk till annan webbplats, eller ring 0370-30 59 00.
Vid fri entré är det oftast anmälan via e-post, då det kan vara begränsat antal platser.

• Sagostunder på biblioteken
    Nu börjar höstens sagostunder på Rydaholms bibliotek och stadsbiblioteket.
  • Sagoopera Hans och Greta
    Söndag den 22 september kl. 15.00 visar vi sagooperan Hans och Greta i Auditoriet, Gummifabriken. För barn från 4 år.
  • Familjefredag med konstlabb
    Den 20 september kl. 15.00-17.00 är det familjefredag i stadsbiblioteket med konstlabb.
  • Bioklubben
    Fredag den 13 september startar bioklubben på bibblan igen.
  • Imse Vimse
    Måndag den 9 september startar höstens Imse Vimse igen efter sommaruppehållet.
  • Bokslukarna
    Tisdagen den 3 september kl. 16.00 startar bokklubben Bokslukarna i stadsbiblioteket.

Senast granskad:
2019-09-05

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?

Synpunkter