Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00
kontaktcenter@varnamo.se

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

2018-05-17

Samarbetsavtal mellan IFK Värnamo och kommunen

Värnamo kommun och IFK Värnamo har ingått ett samarbetsavtal som har till syfte att stötta IFK Värnamo med sin elitsatsning och att profilera Värnamo som en attraktiv kommun.

Hans-Göran Johansson, (C), kommunstyrelsens ordförande och Kaj Larsson, ordförande IFK Värnamo

Genom samarbetsavtalet kommer olika arrangemang att göras i Gummifabriken under den kommande hösten och vintern).

Föreläsning om mat och hälsa för alla
IFK Värnamo kommer att hålla en föreläsning om mat, hälsa och livsstil där alla som vill och har möjlighet är välkomna. IFK kommer också att erbjuda motsvarande föreläsning för alla kommunens anställda.

Att leda för resultat
IFK Värnamos ledarteam, som har mångårig erfarenhet i att leda en grupp av människor mot att nå bästa möjliga resultat, kommer att hålla en föreläsning på tema Ledarskap – Att leda för resultat. Föreläsningen anpassas så att deltagarna får kunskaper att applicera i sin verksamhet och målgruppen är chefer/ledare inom kommunen, de kommunala bolagen, näringslivet och föreningar i kommunen.

Ungdomar
IFK har ett stort engagemang för ungdomar och kommunen anser att IFKs spelare är goda förebilder för barn och ungdomar. Som goda förbilder ska IFK Värnamos seniorlag genomföra och delta i en aktivitet för kommunens ungdomar under hösten.

Marknadsföring
Utöver dessa aktiviteter ingår det också i samarbetsavtalet att marknadsföra Värnamo kommun genom att logotypen syns på matchdräkt, reklamutrymme för kommunen syns på olika ställen som till exempel i programmet, på bussen, på hemsidan med mera.

Under förutsättning att samarbetsavtalets alla punkter genomförs så blir ersättningen till IFK Värnamo totalt 450 000 kronor under 2018.Senast uppdaterad:
2018-06-29