Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

Medborgarförvaltningens reception

Besöksadress
Storgatan 51

Öppettider
Måndagar 8.00-17.30
Tisdag-torsdag 8.00-16.30
Fredag 8.00-15.00
Lunchstängt alla dagar 12.00-13.00

Arbetslöshet

Vårt mål är att alla som kan ska försörja sig genom eget arbete. Du som har varit arbetslös en längre tid eller har försörjningsstöd får stöd och hjälp av kommunen för att komma tillbaka eller komma in på arbetsmarknaden.

På Värnamo Arbetsmarknadscenter (VAC) och Jobbcenter unga kan du få arbetsträning, praktik och coachning som anpassas efter dig och din situation. Prata med din socialsekreterare för att få mer information och bli anvisad till Arbetsmarknadscenter eller Jobbcenter.

Jobbcenter unga

Jobbcenter unga (JCU) vänder sig till ungdomar och unga vuxna 16-24 år som saknar arbete eller inte studerar. Jobbcenter unga arbetar för att hitta individuella lösningar för den enskilde ungdomen genom meningsfull sysselsättning som ska leda till arbete eller studier. Varje deltagare har en individuell plan som utformas tillsammans med en av våra mentorer. Deltagaren ska ha makt över sin situation och möjlighet att påverka sin planering och sina aktiviteter hos oss.

Läs mer om Jobbcenter unga.

Värnamo Arbetsmarknadscenter

På Värnamo Arbetsmarknadscenter hjälper vi varje år många människor att komma in i eller tillbaka till arbetslivet. Vi gör det genom ett individuellt anpassat förlopp med fokus på var och ens förmåga och möjligheter. Hos oss finns det många möjligheter till sysselsättning och stöd för att se till, att individen kommer vidare i sitt liv.

Läs mer om Värnamo Arbetsmarknadscenter.

Senast granskad:
2019-06-05

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?Synpunkter