Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00
kontaktcenter@varnamo.se

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

2019-04-06

Sjukhuset årets tillväxtprofil

Värnamo sjukhus är årets tillväxtprofil. Det tycker Värnamo kommun, som delade ut utmärkelsen på Näringslivsgalan på fredagskvällen. Årets tillväxtprofil är bara en av utmärkelserna som delades ut under kvällen.

Näringslivsgalan hölls i Gummifabriken. Utöver Årets Tillväxtprofil delades det ut pris till Årets samverkansföretag, Årets student, Årets UF-företag, Årets företagare, Årets marknadsföringsinsats, Marknadshornet, Årets arbetsgivare och Årets nytänkare.

Årets tillväxtprofil är instiftat för att lyfta fram goda exempel på personer, företag, föreningar eller organisationer, som i sina framgångar och hårda arbete främjar Värnamo kommuns tillväxt och vision: Värnamo – den mänskliga tillväxtkommunen – 40 000 invånare 2035.

Juryn fär Årets Tillväxtprofil består av representanter från Värnamo kommun. Juryn valde att ge utmärkelsen till Värnamo sjukhus.

Juryns motivering lyder:

För att verksamheten skapar attraktivitet på flera olika sätt. Den utgör en viktig faktor för kommunens utveckling och välstånd – och faktiskt överlevnad. För att organisationen driver ett konsekvent förbättrings- och kvalitetsarbete som genererar både ett stort antal arbetsplatser, samtidigt som den skapar trygghet för alla invånare i Värnamo kommun med omnejd. För att man aktivt samverkar med både näringsliv och kommun, i synnerhet när det gäller den så viktiga gemensamma utmaningen i att hitta kompetenser. Rätt och slätt, för att de är bäst i Sverige på det de gör!

Grattis till Värnamo sjukhus och alla andra vinnare under kvällen!

Bild från Värnamo näringslivsgala
Bild från Värnamo näringslivsgala
Bild från Värnamo näringslivsgala

Senast uppdaterad:
2019-04-06