Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00
kontaktcenter@varnamo.se

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

Värnamo kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare på alla sätt. Medarbetare som är delaktiga i sitt arbete och känner arbetsglädje, ansvar och stolthet är en förutsättning för en bra arbetsplats.

Viktigt att du trivs

För oss är det viktigt att du trivs om du väljer att flytta hit.  Därför har vi bland annat ett nätverk för nyinflyttade: Ditt Värnamolänk till annan webbplats. Ditt Värnamo verkar för att få nyinflyttade, studenter, hemvändare och nyanställda att trivas i, utvecklas med, rota sig i och ta del av det som Värnamo har att erbjuda. Självklart finns även Ditt Värnamo till för dig som redan bor i Värnamo, och vill upptäcka staden och kommunen på nytt.

Utveckling och möjligheter

Vi erbjuder:

  • subventionerad träning
  • kompetensutveckling du behöver för ditt jobb
  • individuell kompetensutvecklingsplan.

Om du väljer att studera på fritiden vid sidan av ditt jobb hos oss, så finns det möjlighet att få ersättning från arbetsgivaren för dina kostnader.

Dessutom tillämpar vi individuell och differentierad lönesättning, så att du genom resultat och prestation kan påverka din lön.

Vår organisation

Värnamo kommuns verksamhet är uppdelad i nio olika förvaltningar. Vår verksamhet präglas av stor mångfald och variation. Här finns jobb inom till exempel något av områdena miljö, vatten och vägar, omvårdnad och omsorg, utbildning, bygg och anläggning, samhällsplanering, kultur, ekonomi, fritid, räddningstjänst, administration eller fastighetsförvaltning. Det totala antalet anställda är cirka 2 800.

Varje jobb - ett serviceyrke

Det som löper som en röd tråd genom hela vår verksamhet är att varje jobb är ett serviceyrke. När du jobbar för Värnamo kommun så har du nämligen 33 000 kunder och brukare att ta hand om. Människor som vill få utbildning, få omvårdnad, leka, ta sig fram på gatorna, promenera i parkerna, parkera sina bilar, ha vatten till sina bostäder, få hjälp med bygglov, låna böcker och många, många saker till.

Värnamo kommun är en intressant och spännande arbetsplats med stor spännvidd på yrkesområden som ger stora utvecklingsmöjligheter.

Heltidspolicy

Värnamo kommun har som mål att andelen medarbetare som arbetar heltid ska fortsätta att öka. Sedan januari 2018 har andelen tillsvidareanställda med heltidsanställning ökat med 10 procentenheter. I dag har 3 av 4 tillsvidareanställda en heltidsanställning. Nyanställningar av tillsvidareanställda sker med heltid som norm. Att fler arbetar heltid är ett viktigt mål både ur en jämställdhets-och kompetensförsörjningsperspektiv.

Mer information

Senast granskad:
2020-02-03

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?Synpunkter