2019-10-08

Nu kan du följa din synpunkt

Från och med den 9 september har vi en ny synpunkthantering. Det innebär bland annat att du kan följa din synpunkt när du lämnar en synpunkt via vår webbplats.

Vi vill ge våra ge invånarna möjlighet att på ett enkelt sätt kunna påverka, ha inflytande och vara delaktig i kommunens utveckling genom att kunna lämna synpunkter. Nu kommer du att kunna följa din synpunkt genom ett kvittonummer.

Publicering på webbplatsen

Din synpunkt kommer att publiceras på vår webbplats när vi har avslutat ärendet.

Alla synpunkter granskas av moderator. Där synpunkten innehåller personuppgifter kommer de att tas bort från synpunkten innan den publiceras på webbplatsen.

Undantag för publicering

• synpunkt som innehåller sekretess
  • synpunkt riktad till enskild anställd
  • synpunkt innehållande personangrepp eller på något annat sätt är kränkande eller diskriminerande.
  • synpunkt som inte rör Värnamo kommun

Svarstid

Alla synpunkter registreras och behandlas av den förvaltning som ansvarar för frågan. Om du lämnar kontaktuppgifter får du svar inom femton arbetsdagar. Du får självklart lämna synpunkter även om du vill vara anonym.

Vill du ha hjälp?

Kontaktcenter hjälper dig gärna att lämna in en synpunkt eller eller om du har frågor om ditt ärende. Välkommen till Stadshuset på Kyrktorget, eller ring: 0370-37 70 00.

Du som har valt att vara anonym
Om du har frågor kring handläggningen av din synpunkt är det viktigt att du kan uppge ditt kvittonummer som du får när du har lämnat in en synpunkt.

Har du synpunkter gällande detaljplaner?

Synpunkter gällande detaljplaner ska skickas in till samhallsbyggnad@varnamo.se.

2019-10-08