2018-06-14

Lämna ett medborgarinitiativ

Har du en idé om hur Värnamo kan utvecklas och förbättras? Då kan du lämna ett medborgarinitiativ.

Medborgarinitiativ är en möjlighet för dig att lämna ditt eget förslag och att rösta på andras förslag.

Alla som vill kan lämna in eller rösta på ett medborgarinitiativ. Alla medborgarinitiativ som följer riktlinjerna läggs upp på webbplatsen. Där kan du se hur många som stödjer förslaget.

Rösta och kommentera

Du kan även välja att rösta eller kommentera förslaget.
Om ett förslag får minst 30 röster kommer det att tas upp politiskt. Det innebär att det kommer att behandlas i kommun¬fullmäktige eller kommunstyrelsen, alternativt av en nämnd eller ett bolag. En röst per medborgare räknas.

Facebooksida

Medborgarinitiativ har en egen sida på Facebook där alla förslag läggs upp. Förslag som du gillar kan du enkelt dela därifrån på din egen facebooksida.

Medborgarinitiativ

Facebooksida för medborgarinitiativ i Värnamo kommunlänk till annan webbplats

2018-06-19