IT för anställda

Denna sektion riktas till dig som idag arbetar på Campus Värnamo.

Nätverk i Gummifabriken

Eduroam i Campus Värnamos lokaler

Eduroam är ett internationellt samarbete som gör det enkelt att använda trådlösa nät vid universitet och högskolor, och i Sverige på vissa publika platser som flygplatser och järnvägsstationer.

Om du har ett studentkonto på Jönköping University kan du läsa om hur du konfigurerar eduroam på deras hjälpsidor för användarkonto.

Lösenordsskyddade trådlösa nätverket "GF_Campus"

Nätverket med SSID GF_Campus är till för dig som studerar på Campus Värnamo. Om du inte kan ditt lösenord kan du kontakta Campus Värnamos personal. Nätverket är något snabbare än det trådlösa gästnätverket "GF-Welcome".

Att skriva ut på skrivare i Gummifabriken

Som studerande på Campus Värnamo har du möjlighet att, till en mindre kostnad, skriva ut och kopiera på Gummifabrikens skrivare. Passerkortet som du får vid kursstart kan kopplas till skrivarna. Information om hur du kopplar kortet till skrivarna finns på Gummifabrikens webbplats.

Du laddar passerkortet med hjälp av ett värdebevis, som du köper i Gummifabrikens infocenter på entréplan.

Användarguider och kurser

Kurser i Microsoft Office för studerande på Jönköping University

Du som studerar på en utbildning via Jönköping University har tillgång till videoguider och instruktionsmaterial från AddSkills för många av programmen Office-paketet, till exempel Excel och Word. Du hittar länk till E-learning AddSkills på Jönköping Universitys Helpdesk-sida.

Du kan också logga in direkt på AddSkills online med samma kontouppgifter som du använder för inloggning på Jönköping University.

Skriv ut sidan