Vi söker utbildningschef!

Kommunledningsförvaltningen, Campus Värnamo söker utbildningschef.

Beskrivning

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Verksamheten är indelad i fyra verksamhetsområden vilka leds av var sin teamledare. Det största arbetslaget är utbildningsarbetslaget med 15 medarbetare. Detta arbetslag behöver nu en egen chef. En ny tjänst kommer därför att tillsättas from 2023. Vill du anta den spännande utmaningen att organisera och leda arbetet i ett växande arbetslag?

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att fördela, leda och vidareutveckla arbetet i verksamhetsområdet Utbildning. Målet är att skapa, bygga upp och genomföra kvalitativa utbildningar på eftergymnasial nivå.

Som utbildningschef har du förutom verksamhetsansvar även personal- och ekonomiansvar. Du ingår i Campus Värnamos ledningsgrupp där du förväntas bidra till verksamhetsutveckling på en övergripande nivå.

Du är ansvarig kontaktperson mot berörda högskolor gällande rekrytering av studenter, genomförande av utbildningar och vidareutveckling av utbildningar. Du behöver arbeta med kontinuerlig omvärldsbevakning, bygga relationer och arbeta strategiskt med extern kommunikation och marknadsföring.
Du ansvarar också för rekrytering/upphandling av lärare/konsulter samt för både individ- och arbetslagsutveckling. Du leder arbetslaget genom arbetslagsträffar och bedriver ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Som utbildningschef förväntas du dela våra värderingar och ha stort intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning. Vi förutsätter att du har relevant högskoleutbildning samt några års arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet. Du har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du är målmedveten, strategisk och lösningsfokuserad. Du bidrar med positiv energi och har lätt för att skapa engagemang.

Som person är du ansvarsfull, driven och prestigelös. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du drivs av att se andra utvecklas.

Villkor

Som bedömningsgrund kommer vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, campuschef, 0370-37 78 77 eller eniko.olsson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2022-10-23 via Värnamo kommuns hemsida.

I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Skriv ut sidan