Vi söker lärare Webbutvecklare .NET

Kommunledningsförvaltningen, Campus Värnamo söker Lärare Webbutvecklare .NET!

Beskrivning

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Digitaliseringen av samhället fortsätter och IT-företagen har stora behov av att rekrytera fler webbutvecklare. Många i branschen har den senaste tiden arbetat distribuerat och visat att det fungerar. Distansarbete och distansutbildning ligger helt rätt i tiden.
Vi söker nu en lärare till den 2-åriga yrkeshögskoleutbildningen Webbutvecklare .NET. Ta chansen att vara med och bidra till fortsatt framgång för Campus Värnamos eftertraktade distansutbildning. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för genomförande, examination och vidareutveckling av några i utbildningen ingående kurser
  • Ansvara även för genomförandet och examinationen av kurserna Lärande i arbete och Examensarbete
  • Organisera och genomföra studiebesök tillsammans med de studerande
  • Medverka i planering, genomförande och vidareutveckling av utbildningens ingående kurser
  • Samverka med utbildningsledaren samt med aktiva lärare och konsulter kopplade till utbildningen
  • Ansvara för fortsatt god samverkan och anskaffning av nya kontakter med företag inom den aktuella branschen

Kvalifikationer

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en flexibel och serviceinriktad person. Som lärare i Webbutvecklare .NET förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Kunskaper i webbutveckling samt något objektorienterat programmeringsspråk, såsom exempelvis C#, Java, C++ eller Python är krav. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet med distansupplägg är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända. Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Ingrid Johansson, utbildningschef, 0370-37 70 60 eller ingrid.johansson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2024-03-03 via Värnamo kommuns hemsida.

Vi tillämpar löpande rekrytering. I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Skriv ut sidan