Ledigt jobb, Teknisk utbildningskoordinator, 100%

Delta i vidareutveckling av framtidens utbildningar!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.
Genom olika projekt driver vi och samordnar den digitala utvecklingen av eftergymnasiala utbildningar med fokus på samspelet mellan teknik och pedagogik. Satsningen ska bidra till hållbara upplägg för det livslånga lärandet.

Campus Värnamo vill nu anställa en utbildningskoordinator med hög teknisk kompetens som ska driva och samordna olika insatser under 2022. Tjänsten är en projektanställning med möjlighet till förlängning.

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta såväl operativt som strategiskt med projektens olika delar. Du arbetar med både planering, genomförande, uppföljning, återkoppling och administration. Du har flera uppdrag igång parallellt och får ta stort eget ansvar.

Du kommer till exempel att:

  • Ansvara för verksamhetens digitala tentamenshantering
  • Teknisk support till personal och studenter
  • Framtagning av pedagogiska upplägg för digitala/hybrida möten och utbildningar
  • Driva och administrera ett nystartat samarbetsprojekt
  • Koordinera arbetet mellan de olika aktörerna
  • Leda olika arbetsgrupper

Vi söker dig som har erfarenhet av pedagogiskt arbete där digitala verktyg är en viktig del. Erfarenhet av projektledning, gärna inom digitalisering, är meriterande. Vi förutsätter att du har relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av något videokonferenssystem.
Du brinner för teknikutveckling och drivs av att se människor och organisationer vidareutvecklas genom digitalisering.

Som person är du ansvarsfull, driven, har god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Du visar respekt för medarbetares olika förkunskaper och organisationers förutsättningar för att kunna ta till sig ny kunskap, ny teknik och nya arbetssätt. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända.

Som bedömningsgrund kommer vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Lars-Uno Åkesson, kompetensakademiansvarig, 0370-37 70 42 eller lars-uno.akesson@varnamo.se
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan skickar du senast 2022-03-22 via Värnamo kommuns hemsida.

Skriv ut sidan