Ledigt jobb, Teknisk utbildare, 100 %

Var med och forma framtidens konstruktörer till den regionala/lokala industrin!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Kommunledningsförvaltningen, Campus Värnamo

Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna.

Inspirerande teknisk utbildare, 100 %

Utbildningsprogrammet 3D-teknik är en tvåårig högskoleutbildning med fokus på praktisk tillämpning inom produktutveckling och konstruktion. Utbildningen är ett samarbete mellan Campus Värnamo och Tekniska Högskolan i Jönköping (JTH).

Nu söker vi en teknisk utbildare / lärare till utbildningen med placeringsort Värnamo, men med möjlighet för vissa uppdrag även i Jönköping på JTH.

Arbetsuppgifter:

  • Genomföra föreläsningar, seminarier, övningar eller laborationer
  • Utvärdera och vidareutveckla kurser
  • Planera och genomföra studiebesök
  • Ha kursansvar inom utbildningsprogrammet 3D-teknik
  • Handledning av examensarbete

Du har helst några års erfarenhet från industrin eller konsultbranschen och kunskap i tekniska ämnen såsom PLM (eller PDM), produktionsberedning, konstruktion, tekniska beräkningar eller dimensionering. Du bör ha minst en 3-årig ingenjörsutbildning. Du har med fördel en pedagogisk syn och tycker om att dela med dig av din kunskap till andra.
B-körkort krävs för tjänsten. Du talar och skriver svenska utan hinder.

Som person är du positiv och tycker om att arbeta med människor. Du är också strukturerad och självständig i ditt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Cinna Adanko, utbildningsansvarig, carina.adanko@varnamo.se

Ansökan skickar du senast den 24 april via Värnamo kommuns hemsida.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Skriv ut sidan