• Startsida
  • / Nyheter
  • / Ledigt jobb, Lärare tekniska, eftergymnasiala utbildningar, 100 %

Ledigt jobb, Lärare tekniska, eftergymnasiala utbildningar, 100 %

Var med och utveckla framtidens industri!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Företagen står mitt i en spännande utvecklingsprocess där nya tekniska lösningar, automation, robot och digitalisering är avgörande för att effektivisera produktionen och på ett hållbart sätt öka företagens konkurrenskraft.

Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta som lärare inom någon/några av våra yrkeshögskoleutbildningar Kvalificerad 3D-printtekniker eller Produktionsutveckling, eller inom högskoleutbildningen 3D-teknik. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för genomförande, examination och vidareutveckling av några i utbildningarna ingående kurser
  • Ansvara för genomförandet och examinationen av kurserna Lärande i arbete och Examensarbete inom någon av de aktuella utbildningarna
  • Organisera och genomföra studiebesök tillsammans med de studerande
  • Delta i utbildningarnas övergripande planeringsarbete
  • Bidra till kontakter med företag för den aktuella utbildningen

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som lärare förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Du har kunskaper inom något av områdena 3D-printteknik/additiv tillverkning, produktutveckling, produktionsteknik eller produktionsutveckling. Du brinner för att utveckla den nya tekniken inom industrin.

Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste. B-körkort krävs för tjänsten.

Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Cinna Adanko, utbildningsansvarig, carina.adanko@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2022-03-20 via Värnamo kommuns hemsida.

Skriv ut sidan