Ledigt jobb,
Huvudlärare Produktionsutveckling

Var med och utveckla framtidens industri!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi en ny medarbetare som ska arbeta med yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för genomförandet och examinationen av kurserna Lärande i arbete,
  • Examensarbete och några andra i utbildningen förekommande kurser
  • Ansvara för utbildningens arbetslivsanknytning genom samarbete med näringslivet
  • Organisera och genomföra studiebesök tillsammans med de studerande
  • Delta i utbildningarnas lärarråd och ledningsgruppsarbete
  • Delta i utbildningarnas övergripande planeringsarbete
  • Vara bollplank åt konsulter som är delaktiga i utbildningarnas genomförande

Kvalifikationer

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, campuschef, 0370-37 78 77 eller eniko.olsson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2022-05-29 via Värnamo kommuns hemsida.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Skriv ut sidan