Ledigt jobb, Huvudlärare för Webbutvecklare .NET 100%

Var med och forma framtidens webbutvecklare!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Digitaliseringen av samhället fortsätter och IT-företagen har stora behov av att rekrytera fler webbutvecklare. Många i branschen har den senaste tiden arbetat distribuerat och visat att det fungerar. Distansarbete och distansutbildning ligger helt rätt i tiden.

Vi söker nu en ny huvudlärare för den 2-åriga yrkeshögskoleutbildningen Webbutvecklare .NET. Ta chansen att vara med och bidra till fortsatt framgång för Campus Värnamos eftertraktade distansutbildning! Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för genomförande, examination och vidareutveckling av några i utbildningarna ingående kurser
  • Ansvara för genomförandet och examinationen av kurserna Lärande i arbete och Examensarbete
  • Hålla i utbildningens ”röda tråd”
  • Medverka i planering, genomförande och vidareutveckling av utbildningens ingående kurser
  • Vara bollplank åt konsulter som är delaktiga i utbildningens genomförande
  • Ansvara för fortsatt god samverkan och anskaffning av nya kontakter med företag inom den aktuella branschen

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare i Webbutvecklare .NET förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Kunskaper i webbutveckling samt något objektorienterat programmeringsspråk, såsom exempelvis C#, Java, C++ eller Python är krav. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet med distansupplägg är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du kreativ, ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Cinna Adanko, utbildningsansvarig, carina.adanko@varnamo.se
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan skickar du senast 2022-03-20 via Värnamo kommuns hemsida.

Skriv ut sidan