• Startsida
  • / Nyheter
  • / Ledig tjänst - Vi söker Projektkoordinator - Digitala noden

Ledig tjänst - Vi söker Projektkoordinator - Digitala noden

I samarbete med tre högskolor, Business Gnosjöregion AB och den nationella branschorganisationen Polymercentrum AB har verksamheten för avsikt att driva ett utvecklingsprojekt Digitala noden med Vinnova-finansierat medel.

Campus Värnamo vill nu anställa en projektkoordinator till projektet, under förutsättning att projektmedel beviljas av Vinnova. Besked om beviljandet tillkännages under maj 2021. Anställningsform och anställningstid kommer att diskuteras under rekryteringsprocessen.

Den digitala noden

Syftet med den Digitala Noden är att skapa en mötesplats utrustat med olika tekniska verktyg, en bred teknisk, pedagogisk och coachande support för både lärare och kursdeltagare. Testbädden ska ge förutsättningar för att testa och vidareutveckla flexibla utbildningsformer riktade till anställda hos näringslivet. Projektet förväntas resultera i kreativa och verksamhetsanpassade upplägg för framtidens livslånga lärande och därmed bidra till den svenska tillverkningsindustrins kompetensförsörjning och konkurrenskraft.

Nu söker vi:

Projektkoordinator - Digitala noden

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta såväl operativt som strategiskt med projektets olika delar. Du arbetar med både planering, genomförande, uppföljning och återkoppling. Du har flera uppdrag igång parallellt och får ta stort eget ansvar. Du kommer till exempel att ansvara för att projektet fortlöper enligt plan, rapportera kontinuerligt till styrgruppen och arbeta med kontinuerliga förbättringar i projektets alla delar.

Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsverksamhet inom IT-området. Erfarenhet av projektledning, gärna inom digitalisering är meriterande. Vi förutsätter att du har relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av något videokonferenssystem. Du brinner för teknikutveckling och drivs av att se människor och organisationer vidareutvecklas genom digitalisering.

Läs mer om tjänsten som Projektkoordinator och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Skriv ut sidan