• Startsida
  • / Nyheter
  • / Lediga tjänster - Vi söker utbildningsledare och lärare!

Lediga tjänster - Vi söker utbildningsledare och lärare!

Till vår högskoleutbildning 3D-teknik söker vi utbildningsledare och lärare.

Våra utbildningar bygger på efterfrågan

För oss är det viktigt att säkra att våra utbildningar bygger på ett verkligt behov, att det finns en arbetsmarknad efter utbildningen, att utbildningarna har rätt innehåll och att de ligger i framkant. För att uppnå detta arbetar vi nära företagen, den offentliga sektorn, nationella branschorganisationer, högskolor och universitet. Våra utbildningar leder till konkreta yrkesroller och har tagits fram tillsammans med arbetsgivarna i regionen.

Vårt motto är enkelt - ”Get to Work”.

Nu söker vi:

Utbildningsledare

Vi söker vi en utbildningsledare till följande utbildningar som genomförs på Campus Värnamo: Högskoleutbildningen 3D-teknik med Tekniska Högskolan i Jönköping (JTH) som huvudman och yrkeshögskoleutbildningen Specialistundersköterska - äldre och välfärdsteknik med Nova i Oskarshamn som huvudman. Tjänsten är ett vikariat med omfattning 75%.

Tjänsten innehåller en hel del administrativa uppgifter men också mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår utbildningsadministration och planeringsarbete samt utvärdering och uppföljning av de aktuella utbildningarna. I samråd med övriga utbildningsledare görs schemaläggning även planering och hantering av tentamen och andra eximinationer. I arbetet ingår rapportering gentemot JTH, Nova i Oskarshamn och Yh-myndigheten även administrativt stöd kring t.ex. upphandling av konsulttjänster.

En utbildningsledare ska vara duktig på både administration och kommunikation. Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter, lärare/konsulter kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som utbildningsledare blir du spindeln i nätet för de aktuella utbildningarna.

Läs mer om tjänsten som Utbildningsledare och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Lärare 3D-teknik

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att utvärdera och vidareutveckla de aktuella kurserna samt handledning av examensarbete. Du kommer att ha ansvar för genomförande av några i utbildningen ingående kurser. Du kommer att planera och genomföra studiebesök.

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap inom 3D-CAD i Solid Works. Du har relevant eftergymnasial utbildning, t ex 2-årigt högskoleprogram inom 3D-teknik, 3-årigt högskoleingenjörsprogram eller motsvarande.

Läs mer om tjänsten som Lärare 3D-teknik och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Skriv ut sidan