Lediga tjänster - Vi söker lärare!

Till våra yrkeshögskoleutbildningar Kvalificerad 3D-printtekniker, Produktionsutveckling / Verktygsteknik och Webbutvecklare .NET söker vi lärare.

Yrkeshögskoleutbildningar bygger på efterfrågan

För oss är det viktigt att säkra att våra utbildningar bygger på ett verkligt behov, att det finns en arbetsmarknad efter utbildningen, att utbildningarna har rätt innehåll och att de ligger i framkant. För att uppnå detta arbetar vi nära företagen, den offentliga sektorn, nationella branschorganisationer, högskolor och universitet. Våra utbildningar leder till konkreta yrkesroller och har tagits fram tillsammans med arbetsgivarna i regionen.

Vårt motto är enkelt - ”Get to Work”.

Nu söker vi:

Lärare Kvalificerad 3D-printtekniker

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att organisera och genomföra studiebesök tillsammans med de studerande och att samverka med utbildningens huvudlärare.
Du kommer att ha ansvar för planering, genomförande och examination av kurserna Lärande i arbete, Examensarbete samt några övriga i utbildningen ingående kurser.
Du kommer också att delta i utbildningarnas övergripande planering.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Du har kunskaper inom 3D-printteknik/additiv tillverkning. Du brinner för att utveckla den nya tekniken inom industrin. Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste. B-körkort krävs för tjänsten.

Läs mer om Lärare Kvalificerad 3D-printtekniker och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Lärare Produktionsutveckling och Verktygsteknik

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att organisera och genomföra studiebesök tillsammans med de studerande och att samverka med utbildningarnas huvudlärare.
Du kommer att ha ansvar för genomförandet och examinationen av kursen Examensarbete inom de aktuella utbildningarna samt några övriga i utbildningen ingående kurser.
Du kommer också att delta i utbildningarnas övergripande planering.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Du har kunskaper inom produktionsutveckling och/eller verktygsteknik. Kunskaper och erfarenhet i CAD/CAM är meriterande. Du brinner för att utveckla industrin. Du talar och skriver svenska flytande

Läs mer om Lärare Produktionsutveckling och Verktygsteknik och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Huvudlärare Webbutvecklare .NET

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med utbildningens övergripande planering och hålla i utbildningens "röda tråd". Du kommer att ha ansvar för planering, genomförande och examination av kurserna Lärande i arbete, Examensarbete samt några övriga i utbildningen ingående kurser. Du kommer också att ansvara för anskaffning av och samverkan med företag inom den aktuella branschen.

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare i Webbutvecklare .NET förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor. Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Kunskaper i webbutveckling samt något objektorienterat programmeringsspråk, såsom exempelvis C#, Java, C++ eller Python är krav.

Läs mer om Huvudlärare Webbutvecklare .NET och ansök på Värnamo kommuns hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Skriv ut sidan