Kostnadsfri utbildning under Coronakrisen

Symbolfoto i förstoring över ett virus.

Campus Värnamo, i samarbete med Business Gnosjöregionen AB och Region Jönköpings län, fortsätter under hösten 2020 att kostnadsfritt erbjuda kompetenshöjande aktiviteter till företagen i Jönköpings län.

Kostnadsfria utbildningar

Utbilda dig när du vill.

Aktuella utbildningar

 • nov 16
  Två kvinnor står framför en LEAN-tavla där de skriver och uppdaterar informationen på tavlan. LEAN - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till LEAN-kursen som ger kunskaper om och förståelse för hur LEAN produktion kan användas. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/online med start den 16 november. Anmäl dig idag, dock senast 2 november.
 • nov 16
  Två kvinnor står och tittar ner i en iPad ute i en industrilokal. Verktygskunskap 3 - kurs inom Verktygsteknik Välkommen till kursen Verktygskunskap 3 som ger kunskaper i efterbearbetning och underhåll av verktyg. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Verktygsteknik som genomförs i Växjö med start den 16 november. Anmäl dig idag, dock senast andra november.
 • jan 20
  Ledarskap för första linjens ledare Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig i industrin som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs i online den 20 januari, 10 februari, 3 mars och 24 mars. Anmäl dig idag, dock senast 13 januari.
 • jan 20
  Fyra glada kvinnor poserar i arbetskläder inne i en industri. Ledarskap - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till Ledarskapskursen som ger kunskap att hantera olika situationer och människor i relation till företagets organisation och mål. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo, Jönköping och online med start den 20 januari 2021. Anmäl dig idag, dock senast 21 december.
 • mar 05
  Produktionsutveckling 1 - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till Produktionsutveckling 1 som ger kunskaper och förståelse för produktion. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/ Jönköping/ alternativt online p.g.a coronarestriktioner med start den 5 mars.
  Anmäl dig idag, dock senast 12 februari.
 • mar 09
  Handledarutbildning Välkommen till Handledarutbildning för dig som tar emot studenter eller introducerar nyanställda. Utbildningen genomförs digitalt via Zoom den 9 mars eller den 24 mars. Anmäl dig idag.
 • apr 13
  Kvalitet och hållbar produktion - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till kursen Kvalitet och hållbar produktion som ger kunskaper i kvalitet- och miljöstyrning. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo, Jönköping och online med start den 13 april. Anmäl dig idag, dock senast 30 mars.

Frågor besvaras av

Välkommen med utbildningsbehov och dina frågor.

Niclas Stensson

Niclas Stensson
Utvecklingsstrateg
Kompetensutveckling för näringslivet

Skriv ut sidan