Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00
kontaktcenter@varnamo.se

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

2020-05-12

Tävla med ditt foto och #vardagivärnamo

Var med i kommunens fototävling #vardagivärnamo. Varje månad publiceras ett nytt tema för tävlingen.

Alla som vill är välkomna att bidra med sin bild på temat genom att lägga upp det på facebook eller instagram under #vardagivärnamo.

Efter varje månad utses en vinnare. Vad du vinner? Det beror på temat!

Glöm inte att göra inlägget eller din profil publik, annars kan vi inte se ditt bidrag.

Tema maj: Svinnsmart mat

Nu när vi försöker minska våra besök i mataffären kan det vara läge att rädda något du redan har i kylen eller trädgården. Ta en bild på din svinnsmarta mat. Glöm inte tagga bilden med #vardagivärnamo.

Hållbart i vardagen

Syftet med tävlingen är att visa att vi i vår vardag faktiskt bidrar med hållbara lösningar. De finns överallt. Vi hoppas att detta ska peppa och inspirera och samtidigt visa att många människor faktiskt gör hållbara handlingar varje dag. Nu när många håller social distans kan det dessutom vara på sin plats med lite positiva händelser och något att göra!

Dela i era flöden och bidra gärna med egna bilder! Fota när du använt något som höll på att bli för gammalt (som mjölken i kaffet), eller så har du gjort en matlåda av resterna från igår eller så har du läst Paul Svenssons kokbok och gett dig på att fritera potatisskal. Allt fungerar under temat matsvinn och #vardagivärnamo

Senast uppdaterad:
2020-05-13