Värnamo kommun
Sidan uppdaterad:
2014-10-20
Uppdaterad av:
Bors skola

Bors skola

Nyheter från skolan

Inga brister på Bor skola

Skolinspektionens tillsyn av kommunens skolor närmar sig nu slutet. Tillsynen har inriktats mot tre huvudområden: Elevernas utveckling mot målen, ledning och utveckling av utbildningen samt enskild elevs rätt. I Skolinspektionens beslut om Bor skola konstateras att: ”vid tillsynen inte framkommit annat än att skolenheten uppfyller författningarnas krav inom de områden som granskats”. Att det finns utvecklingsområden även på Bor skola är vi naturligtvis medvetna om och ett förbättringsarbete pågår ständigt. Men det är ändå med viss stolthet vi tar emot Skolinspektionens beslut,PDF (pdf, 954 kB) som visar att vi är på rätt väg.

Svante Leo

Rektor


Nyheter från barn- och utbildningskansliet


Fråga: Varför lägger ni studiedagarna på dagar efter lov och på klämdagar? Läs mer.

------------------------------------------------   

Skolinspektionens enkät. Läs mer.

------------------------------------------------   

Information till vårdnadshavare till barn födda 2008. Läs mer.


Nyheter från Skolverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Konferens för gymnasielärare i naturvetenskap och teknik
  Den 19 november är du som gymnasielärare i naturvetenskapliga ämnen och teknik välkommen på konferens i Norrköping. Ta chansen att utbyta erfarenheter med kollegor, delta i workshops och lyssna på föreläsningar om allt från tekniktrender till epigenetik. Antalet platser är begränsade. Anmäl dig senast den 5 november.
  Läs mer
 • Webbkurs i bedömning och betygssättning
  Anmäl dig till webbkursen i bedömning och betygssättning för lärare i årskurs 7-9, gymnasieskolan och vuxenutbildning. Kursen kan genomföras i valfritt tempo och är uppbyggd på teoretiska avsnitt, filmer och texter, varvat med praktiska moment som du genomför i din praktik. Första tre modulerna i kursen publiceras den 24 oktober.
  Läs mer
 • Undervisa biologi med digitala verktyg
  Är du lärare i biologi? Vill du använda digitala verktyg och lärresurser i din undervisning? Här ger läraren Helena Kvarnsell ett exempel på hur hon har arbetat med IKT inom arbetsområdet Hälsa i biologi. Exemplet är från årskurs 8 men går att överföra till andra arbetsområden och åldersgrupper.
  Läs mer
 • En helt ny karriär
  Har du erfarenhet från ett yrke som det går att utbilda sig till via en yrkesutbildning i gymnasieskolan? Tycker du om unga människor och är beredd på nya utmaningar? Läs 1,5 år på en lärarhögskola och få en yrkeslärarexamen. Det finns flexibla lösningar där du kan arbeta och studera på deltid.
  Läs mer
 • Förskoleklassens uppdrag förtydligas
  Förskoleklassens syfte och uppdrag har tolkats på olika sätt och det finns en osäkerhet om vad som gäller. Därför tydliggör nu Skolverket förskoleklassens syfte, uppdrag och innehåll.
  Läs mer

VECKANS MATSEDEL

SJUKNA

Frånvaroanmälan via talsvar:

0370 -37 79 80


OBS. Man måste göra en anmälan varje dag som eleven är frånvarande.Glömt lösenord till Fronter eller Dexter?
Om du som förälder eller personal har glömt lösenordet till våra webbsystem kan du gå in på http://dexter.varnamo.selänk till annan webbplats och välja "Glömt lösenord" så får du ett nytt lösenord till din folkbokföringsadress. Fronter hittar du på http://fronter.com/ggvlänk till annan webbplats men det är genom Dexter du kan få nytt lösenord till båda systemen.

  Dexter
Användarnamn
Lösenord
 
  Fronter
Användarnamn
Lösenord
 
Blanketter
Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn
PDF Beslut Bor skola Värnamo kommun.pdf
PDF Föräldrainformation Dans (1).pdf
PDF Ledighetsansökan elev.pdf