Värnamo kommun
Sidan uppdaterad:
2014-10-20
Uppdaterad av:
Bors skola

Bors skola

Nyheter från skolan

Inga brister på Bor skola

Skolinspektionens tillsyn av kommunens skolor närmar sig nu slutet. Tillsynen har inriktats mot tre huvudområden: Elevernas utveckling mot målen, ledning och utveckling av utbildningen samt enskild elevs rätt. I Skolinspektionens beslut om Bor skola konstateras att: ”vid tillsynen inte framkommit annat än att skolenheten uppfyller författningarnas krav inom de områden som granskats”. Att det finns utvecklingsområden även på Bor skola är vi naturligtvis medvetna om och ett förbättringsarbete pågår ständigt. Men det är ändå med viss stolthet vi tar emot Skolinspektionens beslut,PDF (pdf, 954 kB) som visar att vi är på rätt väg.

Svante Leo

Rektor


Nyheter från barn- och utbildningskansliet


Fråga: Varför lägger ni studiedagarna på dagar efter lov och på klämdagar? Läs mer.

------------------------------------------------   

Skolinspektionens enkät. Läs mer.

------------------------------------------------   

Information till vårdnadshavare till barn födda 2008. Läs mer.


Nyheter från Skolverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Så kan läxorna bli bättre
  En bra läxa förbereds, förklaras och följs upp av läraren och ska bidra till elevernas kunskapsutveckling. En bra läxa kräver inte att eleven får hjälp från föräldrar eller läxhjälpare för att klara av den. Det är några av slutsatserna i Skolverkets nya stödmaterial om läxor.
  Läs mer
 • Besök oss på skolutvecklingskonferenser
  Här är ett urval av de konferenser som Skolverket deltar på under vecka 44.
  Läs mer
 • Ny handledarutbildning
  Nu lanserar vi en webbaserad nationell handledarutbildning för att höja kvalitén i det arbetsplatsförlagda lärandet. Utbildningen är kostnadsfri och kan genomföras i valfri studietakt. Sprid gärna information om utbildningen till handledare och arbetsgivare som arbetar med arbetsplatsförlagt lärande.
  Läs mer
 • De får utbilda Sveriges rektorer
  Skolverket har beslutat vilka lärosäten som får bedriva rektorsutbildningen 2015-2021. Beslutet har fattats efter en noggrann utredning som utförts av en särskild oberoende bedömargrupp.
  Läs mer
 • Vad krävs för ett framgångsrikt jämställdhetsarbete i skolan?
  Vilka är de kritiska punkterna i jämställdhetsarbetet och hur kan de bemötas? Välkommen att ta del av ett digert program med konkreta exempel från framgångsrika arbeten och med initierade talare från en mängd myndigheter och verksamheter. Moderator är Gabriella Ahlström (känd från exempelvis Spanarna i P1).
  Läs mer

VECKANS MATSEDEL

SJUKNA

Frånvaroanmälan via talsvar:

0370 -37 79 80


OBS. Man måste göra en anmälan varje dag som eleven är frånvarande.Glömt lösenord till Fronter eller Dexter?
Om du som förälder eller personal har glömt lösenordet till våra webbsystem kan du gå in på http://dexter.varnamo.selänk till annan webbplats och välja "Glömt lösenord" så får du ett nytt lösenord till din folkbokföringsadress. Fronter hittar du på http://fronter.com/ggvlänk till annan webbplats men det är genom Dexter du kan få nytt lösenord till båda systemen.

  Dexter
Användarnamn
Lösenord
 
  Fronter
Användarnamn
Lösenord
 
Blanketter
Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn
PDF Beslut Bor skola Värnamo kommun.pdf
PDF Föräldrainformation Dans (1).pdf
PDF Ledighetsansökan elev.pdf